А не е ли по-добре "Да си остане между нас"

Филмът - тази вечер по телевизия Bulgaria ON AIR
14 юни 2016 09:14, Петя Славова
0
А не е ли по-добре "Да си остане между нас"
Снимка: Про филмс

Има неща, които се случват в семейството и като че ли е добре да си останат там. Така поне смята режисьорът Райко Грлич във филма „Да си остане между нас”.

Комедията е събрала балканския нрав и манталитет в шантавото семейство на двама братя, които току-що са погребали баща си – известен художник, не спиращ да рисува женски голи тела.

Единият е преуспял бизнесмен, имащ късмет с жените ( Мики Манойлович), а другият (Боян Навоич) все страда от успеха на батко си. Единият се е разделил със съпругата си, другият е на път да го направи, ако продължава да й изневерява.

Грлич разказва историята като разделя филма на няколко истории, кръстени на имената на персонажите. Така успяваме да усетим терзанията на всеки поотделно и да оценим неговата гледна точка.

Стилно заснет, филмът ни потапя в семейните отношения, които са толкова оплетени, но някак грешките, които всеки причинява на другия изглеждат простими.

Не на последно място, продукцията печели наградата за режисура на фестивала в Карлови Вари, а на фестивала Фестроя-Троя филмът се сдобива с приза на журито.

Гледайте „Да си остане между нас” на 14 юни от 22.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари