Правят римейк на "Матрицата"

Още не се знае кой ще седне на режисьорския стол
15 мар 2017 16:52, Петя Славова
22
Правят римейк на "Матрицата"
Снимка: Прооптики

Компанията Warner Bros. Започна работа по римейк на "Матрицата" от 1999 г, съобщава The Hollywood Reporter.

Проектът се намира в ранен стадий на производството. По информация на изданието, за новата версия на "Матрицата“ студиото планира да привлече сценариста Зак Пен, работил над хитове като "X-Mеn" и "Отмъстителите“.

Източници потвърждават пред изданието, че създателите на трилогията ще поверят главната роля на Майкъл Б. Джордан от телевизионните драми "The Wire" и "Friday Night Lights".

Още не е ясно дали към проекта ще се върнат и Сестрите Уашовски ( братята смениха пола си и днес и двамата се чувстват жени) от оригиналната трилогия.

В края на февруари холивудският актьор Киану Рийвс, изиграл главната роля в оригиналната "Матрица“ заяви, че условие за връщането му в продукцията е участието на Уашовски.
Трилогията излезе от 1999 до 2003 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЯворФилмът /първата Матрица/ е велик и революционен във вида, в който е. Не виждам смисъл 20 години по-късно да му се прави римейк, само за да е политкоректен. Просто виж кого са избрали да играе Нео в новия вариант! Щото нали Морфей не беше достатъчно афроамериканец!А сега си представи и политически коректен римейк на "Боен клуб"
19
0
 
2
 
! Отговори
SV преди 7 години
Само като си помисля Уил Смит в какво *** се снима за сметка на шедьовъра "Матрицата"...
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-добре да направят римейк на "Робинята Изаура", но този път поне хиляда серии, че книгата е "цели" 100 (сто) страници.
17
0
 
1
 
! Отговори
ДС преди 7 години
Без киану ?! Може би след 10 години да направите.
16
1
 
0
 
! Отговори
Аххъ 5 преди 7 години
2. Вашия живот е множество, което в бъдеща версия ще се обедини в единство, но пък то от своя страна ще е свързано със всички останали единства (хумноиди с интелект). Трудно за разбиране,нали? Представете си го като РАЙ. Един ден цялата информация ще е във Вас и Вие ще сте в Рая свързани със светците и ангелите.3. В последната версия на Матрицата ще бъдете част от Бог. Това е съвсем друга еволюция, далеч от нашето разбирана за Света, човек и Бог.
15
0
 
1
 
! Отговори
Аххъ 4 преди 7 години
И понеже Аз пътувам напред-назад във време-пространството разбрах някои неизменни закони.1. Животът е безкраен, вечен и всеки човек е безсмъртен. Това не означава, че в един момент не може да бъдете изваден от нормалната матрица и затворен в празна матрица, лишени от всичко и всеки(АД).
14
0
 
1
 
! Отговори
Аххъ 3 преди 7 години
В оригиналния сценарий Лео се явява просто двигател на желанието за живот у хората и нищо повече. Накрая той разбира, че живее като всички останали хора - част от МАТРИЦАТА. ВСЪЩНОСТ , той и останалите никога не са живеели и секунда извън МАТРИЦАТА.
13
1
 
0
 
! Отговори
Аххъ 2 преди 7 години
... Братята става сестри? И това също е заложено у човек. Когато човек се опита да обясни Света от гледна точка на СЪЗДАТЕЛЯ се появява объркване изначало и резултатът е на лице.
12
1
 
0
 
! Отговори
Аххъ преди 7 години
Аз съм хрононавт и идвам от бъдещете.Матрицата всъщност е матрица в матрицата или матрица в матриците. От матрматическа гледна точка не е квадрат , а по скоро куб(на трета степен).Оригиналния сценарий на филма МАТРИЦАТА НЕ БЕШЕ ОДОБРЕН. Не заради преценката на шефовете в Холивуд, макар и те да решиха така. Всъщност избора, който направиха е повлия и е следствие от главен код в човешкия интелект и Света в частност. Нищо не разбрахте? Това също е заложено от Бог във всеки човек. Братята става
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дано не развалят и Тъмната кула с някой от Хелзинки.
10
0
 
1
 
! Отговори
Негър? преди 7 години
Странно - Запоюшат да се прашят сумати римейкове и все с *** в главната роля....
9
0
 
6
 
! Отговори
Явор преди 7 години
Матрицата е филмът на филмите. Това ще е само първият римейк. Само някой ден да не попаднем в световен ред в който е забранен...
8
1
 
9
 
! Отговори
neo5 преди 7 години
Не очаквайте да е добър като 1-вия филм!
7
0
 
1
 
! Отговори
LinKuei преди 7 години
До хмммСценаристът на Генезис е също така и режисьор на същия (Кристофър Нолан), както и на Мементо, Престиж, Трилогията за Черния рицар (Батман), Интерстелар. Меко казано е подценяване да кажеш, че го бива в подобни жанрове...Нолан скоро ще прави римейк на Мементо...така, че се съмнявам да се заеме с римейк на Матрицата
6
1
 
3
 
! Отговори
Дамиз преди 7 години
Според мен вместо да правят римейк да са понапънат и да направят нова трилогия продължение. Самата идея на филма и края му позволяват продължение. Дори малко машините да наделеят ще е по-интересно. Съгласен съм че този филм без Киано ще е една боза тип агент 007 епизод 128.
5
0
 
15
 
! Отговори
Кратун преди 7 години
Матрицата (първата) е филм с идея. Какво ми хвалят тоя Зак Пен, че бил правил бози за десетгодишни и за плиткоумни тинейджъри като Х-Мен и Отмъстителите? Този дали въобще разбира за какво там иде реч?
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уф, тия са в такава криза за сценарии, че ще направят римейк и на доктор Куин лечителката скоро. Жалка история. Матрицата е това, което е, беше гениален за времето си, няма как да стане по-добър от това.
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Велик филм!Класика!Това е един от малкото филми,които не се забравят.
2
0
 
13
 
! Отговори
хммм преди 7 години
да бе точно това щях да казвам и аз направо ми взе думите от устата. 99 беше филма направен, а и без Киану Рийвс...тоя си е роден за тая роля направо, ама така става чудят се на кой проект да се забият за да им е по-доходоносен. Да хванат по-добре сценариста на Генезис, бива го в подобни жанрове доста.
1
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е ли рано за римейк, особенно пък ако не играе Киану?!