Кой отвлича любовниците на богатите в "Полицейски войни"

Сериалът адаптира истински истории от криминални хроники
3 юли 2017 13:12, Петя Славова
3
Кой отвлича любовниците на богатите в "Полицейски войни"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Шести сезон приключва през тази седмица. Но, не приключват интригуващите случаи, които Шилов и неговите колеги трябва да разплитат. Случаи, в които нищо не е случайно, нито жертвите, нито заподозрените, а още по-малко случайни са свързаните с тях хора.

Последните серии на шести сезон или случаят "Руска рулетка” разказва за убийството на известна телевизионна водеща. Намират я мъртва, завърнала се преждевременно от почивка. Сред колегите й се "шушука” за връзката й с женения и много известен бизнесмен Алмазов. Съвсем скоро е отвлечена и друга държанка на богаташ.

Похитителите предлагат на бизнесмена сам да определи за колко пари ще откупи живота на любовницата си. Жертвата е освободена след предаването на откупа, но с това поредицата от отвличания не приключва.

Пред Шилов и неговите колеги стоят много въпроси за разгадаване: не само кои са похитителите, но и кои са жертвите ... . Оказва се, че много от богатите в града не смеят да признаят за въвличането в престъпленията, за да не разкрият извънбрачните си връзки.

Ще стартира и седми сезон, който както придешните епизоди на "Полицейски войни”, продължава традицията да адаптира истински истории от криминалните хроники на вестикарските страници.

Първият случай, който Шилов трябва да разгадае в него, започва с двойно убийство и видео обръщение в Интернет.  В Петрозаводск са намерени телата на двама следователи, които разследват бизнесмена Изюмов.

Всичко изглежда като пътен инцидент, но техният началник Барканов е уверен, че става дума за убийство. Третият следовател по делото излиза с видео изявление в Интернет, в което хвърля обвинения за корупция и изфарикувани доказателства.

Гледайте "Полицейски войн" - всеки делник от 19.50 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
веска преди 6 години
много хубав сериал
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
убиец на турските сериали
1
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 6 години
Ами,колега прашките както знаем се разтягат и се хвърлят върху очите за да не гледаме.Тоест трябва да проследим бродерията,ширита,галона и някъде ще ни отведе...къде отиват парите.Нали ?!