Джейсън Стейтъм защитава малка китайка в "Сейф"

Филмът - тази вечер по телевизия Bulgaria ON AIR
Обновена: 13 авг 2017 17:23 | 13 авг 2017 12:10, Петя Славова
0
Джейсън Стейтъм защитава малка китайка в "Сейф"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Екшъните с опасни, но симпатични престъпници в комбинация с малки, но не толкова крехки момиченца, стават хит след появата на "Леон".

Ето че и Джейсън Стейтъм успява да се внедри в подобна сполучлива продукция като "Сейф", което пък много наподобява на "Код Меркурий" с Брус Уилис.

Историята ни среща с 10-годишно китайско момиченце (Кетрин Чан), което притежава изключителни математически способности. Героинята помни цифров код, откраднат от руската мафия и това я сближава с бивш полицай, но преминал от другата страна на закона Люк Райт (Стейтъм).

На двамата им се налага да се справят с руската мафия и корумпирани нюйоркски  полицаи. Отношението между двамата главни герои не протича гладко, но това само добавя хумор в суровия реализъм на действието, което пък се развива в една дълга и пълна на събития нощ.

Режисьорът и сценарист Боаз Якин ("Помни титаните")  знае как да нареди случващото се, за да поддържа добро напрежение, за което допринася и музиката на Марк Мотърсбао, която кара и пулса на зрителя да забие в ритъма на "Сейф".

Гледайте "Сейф" на 13 август от 19:50 часа по телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари