Фенове на "Междузвездни войни" осмяха новия филм за Хан Соло

Плоски шеги вместо въодушевление заради заглавието
18 окт 2017 17:45, Петя Славова
6
Фенове на "Междузвездни войни" осмяха новия филм за Хан Соло
Снимка: starwars.com

Самостоятелният филм за приключенията на прочутия контрабандист Хан Соло вече има своето заглавие. Лично режисьорът на продукцията Рон Хауърд оповести, че тя е озаглавена "Соло: История от Междузвездни войни", предадоха световните информационни агенции.

Хауърд, познат с работата си над филми като "Аполо 13" и "Красив ум", направи съобщението с кратък клип, публикуван в Туитър. След няколко встъпителни думи режисьорът пое табела от уукито Чубака и я обърна, разкривайки заглавието на продукцията.

След като месеци наред се вълнуваха как ще се нарича самостоятелният филм за Хан Соло и получиха точно това, което очакваха, феновете на култовата космическа сага реагираха на "плоското" заглавие с насмешка, вместо с въодушевление, пише в. "Дейли експрес". Вълна от шеговито недоволство заля социалните мрежи, като почитателите не пропуснаха да предложат забавни алтернативни заглавия.

След като всички вече знаят как ще се нарича самостоятелният филм за приключенията на Хан Соло, се оказа, че чарът на контрабандиста не е достатъчен, за да засенчи новите персонажи от вселената на "Междузвездни войни". Сред феновете на култовата космическа сага се открои предпочитано заглавие на спин-офа и то няма нищо общо с главния герой.

Шеговитото предложение на множество почитатели е продукцията да бъде озаглавена "Порг: История от "Междузвездни войни" - на новия персонаж, който спечели фенските симпатии с появата си в наскоро разпространения трейлър от осмия епизод "Междузвездни войни: Последните джедаи".

В социалните мрежи не липсваха и коментари от типа: "Хайде, Рон, дай на феновете това, което искат", както и "Хауърд току-що оповести заглавието на друг филм", пише БТА

В "Соло: История от Междузвездни войни" в образа на контрабандиста зрителите ще видят актьора Олдън Ерънрайх, наследил в ролята Харисън Форд. Актьорският състав включва също Уди Харелсън, Фийби Уолър-Бридж, Емилия Кларк, Доналд Глоувър, Танди Нютън, Уоруик Дейвис, Пол Бетани. По-рано през годината Рон Хауърд замени на режисьорския пост изненадващо оттеглилите се Фил Лорд и Кристофър Милър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
историк преди 6 години
Историята е че след дълги години на чакане, феновете на филма вече пораснаха
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До zeusФилма разбира се, ще е изпипан до съвършенство.Това, обаче не променя факта, че е направен за да "издои" още некой милион от франчайза на Лукас.Ако се окаже успешен обаче, ни чака лавина от спин-офи за Йода, за Джар-Джар и за кой ли още не.Точно каквото правят с Марвел, след като го купиха.Просто Дисни се превърнаха в едни доста алчни ***.Може винаги да са били такива, но като дете винаги съм ги свързвал с приятни, детски анимации, а сега се опитват да се намесят навсякъде.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Откакто добрите бяха жълт, черен и жена, а лошият единственият бял мъж наоколо, тази поредица отече в канала за мен. :-) Даже не си спомням какво точно ставаше във филма, но беше изключително плосък, но за сметка на това политкоректен екшън. :-)
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КЕНООООБИИИИИИИИИИ!!!! ДИСНИИИИИ, КОГАААААА???????????????????????
2
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пореден опит да се печелят пари чрез стара слава.След филмите на Лукас, вече няма Междузвездни войни.
1
2
 
14
 
! Отговори
zeus преди 6 години
По дрехите посрещат...Да видим филма, после да коментираме.