Ума Търман призна за Уенстейн: #metoo!

Актрисата подсказа, че е преживяла също сексуален тормоз
Обновена: 24 ное 2017 13:52 | 24 ное 2017 13:07, Петя Славова
27
Ума Търман призна за Уенстейн: #metoo!
Снимка: Instagram

Ума Търман също се оказа жертва на похотливия продуцент Харви Уенстейн. Звездата от "Криминале" и "Убий Бил" публикува съобщение в своя профил в Instagram, подсказвайки, че е изтърпяла сексуален тормоз от филмовия магнат.

"Благодарна съм днес, че съм жива за всички, които обичам, и за всички, които имат смелостта да се застъпят за другите", пише актрисата.

"Наскоро заявих, че съм много ядосана и имам няколко причини, #metoo (така жертвите отбелязват в социалните мрежи, че са били жертви на сексуален тормоз ), ако не разбирате това от израза на лицето ми ", пише актрисата.

Тя отбеляза, че все още се нуждае от малко време, за да бъде справедлива и ясна в изявленията си. Търман поздрави последователите си с Деня на благодарността и подчерта, че не мисли нищо добро за Уенстейн.

Постът беше прикрепен с кадър на Търман от "Убий Бил": 2. Филмът е разпространяван от Miramax – компания, на която Уенстейн бе изпълнителен продуцент. Дори е основана от Харви и неговия брат Боб, които напуснаха малко след като я продадоха на "Уолт Дисни". След това те откриха The Weinstein Company.

Уенстейн, основателят на Miramax и The Weinstein Company, е обвиняван от десетки жени, които са извършили сексуално престъпление, вариращи от тормоз до изнасилване.

Макар и да е работила в доста филми, разпространявани от компаниите на Харви, Търман се изказва твърде предпазливо по повод обвиненията.

Миналият месец актрисата сподели в интервю пред The Hollywood, че е похвално, когато жените в шоу бизнеса говорят за "неподходящо поведение" на работното място.Ума участва в "Криминале", "Повелителят на кухнята, "Красиви момичета" - филми, разпространявани от компанията на Уенстейн.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
1
 
! Отговори
аз преди 6 години
б..и тоя пич явно само мене не ме е оправил.ТИТАН.
22
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Га ядоха кибапите напреки ни риваха, ся риват....
21
5
 
6
 
! Отговори
Draivermen преди 6 години
Ще стане интересно ако и мъжете започнат да се оплакват от тормоз на снимачната площадка...
20
5
 
4
 
! Отговори
???? преди 6 години
Саюо не разбрах какво е признала?
19
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя ги изчаткал всичките. Тогава сумтели тихо с пълна уста, енергично движейки глави, и седяли по седмица накриво заради внезапните доставки на задната врата, за да вземат ролите на всяка цена, а сега леле-мале. Ми тва е. Лесните пари и славата идват - душата и няколко гънки на задния сфuнkтep си отиват.
18
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Брееййй, тоз Уейнстейн голям мачо!Всичко що е известно го е опънал. Колко ли народ му завижда?Че то си е за завист!А тез кукли, щом са получавали ролите, значи сасе съгласявали.... Пък после ни разправяйте кооолко били талантливи.Само онуй г*розилище Сара Джесика Паркър не се е оплакала от тормоз.
17
6
 
13
 
! Отговори
не син преди 6 години
Кретенска нация ! И аз съм жертва на сексуален тормоз! Като ученик математичката ми предложи да правим секс! Това ще бъде неизлечима травма до края на живота ми ! Така и не събрах кураж да я опъна !
16
3
 
23
 
! Отговори
Аззз преди 6 години
Преди 20 години са мълчали, за да станат известни, а сега изведнъж проговарят, отново за медийно покритие. Сигурно има известна доза истина, но когато си мълчиш и се оставяш, за да можеш да пробиеш в киното (или в която и да е друга сфера), това не е тормоз, а чиста проба проституция.
15
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Брей, много ядосана наскоро за нещо отпреди 20 години. Сериозна работа ще да е било.
14
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Женската природа си показа рогата.(отново)
13
5
 
22
 
! Отговори
Мъж преди 6 години
Ейййй голям вой брейййй,да ги ожалиш всички милите те от Холивуд Тормоз майно льо...голям тормоз! Ама си живуркат като принцеси и се чудят с кого да си начешат котетата а? Интереса ви е в онази работа само и в парите! Знаем
12
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно как тези жени доказват , че преди 20 години са били сексуално тормозени или е само на честна дума от жените . Другото интересно , е че няма нито едно обвинение срещу някой беден мъж , само срещу милионери . Тази работа е непочтена и долна .
11
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Язък ти за онази работа Умааа,язък! Всички вече разбраха по света защо е целият вой и психясъли истерии от непожелани вече жени. Жалко,ще съсипете и още кариери на мъже, ама след това кой ще ви пожелае вас питам???? Като наплашите мъжете!
10
3
 
30
 
! Отговори
123 преди 6 години
И какво, цял живот с четирибуквието напред и сега изведнъж хаштагове. И това ако не е двуличие.
9
3
 
31
 
! Отговори
Да,да...швепс! преди 6 години
Сексуален Макартизъм в действие!!!! Целта е да се сплашат всички мъже по света които съвсем нормално е да харесват жените...останалото сами се сетете защо е! Ако си трибуквен Г.. е нормално така ли? Това всичко иде от Брюксел и от сатанистите които са начело , не си мислете че просто така му дават гластност! Нов световен сатанински ред!!!! Това е целта да се узакони инцеста,педофилията,хомосексуализма. Затова е целият вой!!!
8
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да добавим факта че в Холивуд да спиш с режисьори и продуценти не е някаква аномалия а практика .Прословутата от безинтересните безмозъчни филми ЗДРАЧ Кирстен Стюард беше заловена да прави секс и да се отдава на ласки с жененият режисъор и нейн шеф Рупърт Сандърс по време на снимките на Снежанка и Ловеца .Дженифър Лорънс спа с режисьора си на последният филм Майка ! Дарън Арановски - филм в който на пиедестал се извисява ,инцеста ,насилието над жени и канибализма на бебета
7
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще й се на тая луничавата...
6
4
 
41
 
! Отговори
Наивен преди 6 години
Ех, ако бях жена и бях наминала около Холивуд и аз щях да се пиша сексуално тормозена. Ама пуста желязна завеса.... А тия дето сега са се сетили да се оплакват искам да ги питам. Защо сега се оплаквате, бе душички? Защо още на същия ден не се обадихте където трябва? Може би защото тогава да въртиш очички и да си подръпваш минижупа беше изгодно. Кариера, снимки, милиони... А сега , ако падне още нещо - добре дошло. Деца умират, заради липса на милионна част от вашите банкови сметки. Проклети!
5
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато Чък Норис изнасили някоя, тя се обажда в полицията да се похвали.
4
5
 
18
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
Не е възможно, Ума Каруна Търман няма как да е в ролята на жертва ... Ако се е опитвал да се заиграва с нея, този Харви Уенстейн вече се превърнал в донор за нужните в бойните сцени на Кил Бил 3, сценични филмови реквизити .... Да не забравяме какво се случи с Дейвид Карадайн, след триточковата техника която му приложи Беатрикс Кидо, известна в престъпните среди като Черната Мамба .... !!!