Българите любопитни да узнаят "Тайната на Коко"

Филмът оглави за трета седмица бокс офиса ни
12 дек 2017 09:45, Петя Славова
0
Българите любопитни да узнаят "Тайната на Коко"
Снимка: Форум филм

За трета поредна седмица супергероите от екшън фантастиката "Лигата на справедливостта" не успяха да се справят с конкуренцията на анимацията "Тайната на Коко", която запази първото място в бокс-офис класацията на Северна Америка, предаде Франс прес.

Сега новият анимационен филм на студиата "Пиксар" ("Дисни") събра 18,3 милиона долара приходи. От излизането си по екраните през уикенда, свързан с Деня на благодарността, лентата е донесла общо 135,5 милиона долара приходи. Филмът почита мексиканска традиция, която е свързана с Деня на мъртвите и датира отпреди колониалната епоха, пише БТА.

"Лигата на справедливостта" съхрани второто си място, след като сега донесе 9,6 милиона долара приходи. Филмът с участието на Бен Афлек в ролята на Батман, Гал Гадот (Жената чудо) и Джейсън Момоа (Аквамен) е събрал общо 212 милиона долара приходи от появата си по екраните преди 4 седмици.

На трето място, както и миналата седмица, е "Чудеса" с Джулия Робъртс и Оуън Уилсън, с приходи сега от 8,4 милиона долара и с общо 100,3 милиона долара приходи за 4 седмици.

Четвъртото място зае "Катастрофалният артист" с братята Джеймс и Дейв Франко и със Сет Роугън - 6,4 милиона долара сега и общо 8 милиона долара за две седмици.

На пето място е "Тор: Рагнарок", донесъл сега 6,3 милиона долара приходи. Филмът с участието на австралийския актьор Крис Хемсуърт е събрал общо 301 милиона долара приходи за 6 седмици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари