Само за нощ: "Междузвездни войни" 8 събра $ 45 млн.

Космически приходи за космическата сага
Обновена: 16 дек 2017 12:55 | 16 дек 2017 11:50, Петя Славова
24
Само за нощ: "Междузвездни войни" 8 събра $ 45 млн.
Снимка: Форум филм

Компанията "Дисни" оповести, че "Междузвездни войни: Последните джедаи" - осмият филм от космическата сага, е събрал 45 милиона долара приходи от прожекции през нощта на 14 срещу 15 декември, предаде Асошиейтед прес.

Това са вторите най-големи приходи от предварителни нощни прожекции след 57-те милиона долара приходи, събрани от "Междузвездни войни: Силата се пробужда", с който през 2015 г. бе сложено началото на тази нова трилогия, пише БТА.

Още по темата

Очаква се "Последните джедаи" да донесе около 200 милиона долара приходи от прожекции през идния уикенд. Това ще го нареди на четвърто място сред филмите, събрали най-големи приходи през дебютния си уикенд по екраните. Филмът ще бъде прожектиран в 4232 киносалона в Северна Америка.

Райън Джонсън е сценарист и режисьор на "Последните джедаи", който е с участието на Марк Хамил, Кари Фишър, Дейзи Ридли, Джон Бойега и Адам Драйвър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
2
 
! Отговори
Ивайло преди 6 години
До Динко Изкуството не се определя от годината а от това дали е посредствено или голямо.И не става въпрос само за кино а по принцип за всички изкуства.Но Холивуд е експлотационна машина.Ето един хубав (въпреки неизбежните клишета) филм като ''Завръщане в Бъдещето'' и него щяха да съсипят ако не беше заболяването на Майкъл джей Фокс.Естествено не се радвам заради това че човека е болен.Или у нас с идеята за продължение на ''Оркестър без име'' въпрекир че е трябвало да е по Стратиев ...
13
5
 
0
 
! Отговори
Динко преди 6 години
Филмът се оказа повече от добър!На българският зрител няма да се хареса категорично,поради ред обективни причини!Все пак света се развива ,но някои хора си мислят,че е 1977г.
12
3
 
7
 
! Отговори
слаба ракия преди 6 години
Не го догледах!
11
1
 
5
 
! Отговори
Жеката преди 6 години
45млн ми се струват мналко, заначи са го гледали 2-3 млн души, което е нущо при условие че само в щатите са 300млн
10
1
 
3
 
! Отговори
МДА преди 6 години
До АнонименИма цяла вселена на тази тематика :) със хронология и тн. Всеки голям фен знае от къде може да се почерпи такава информация. предлагам Ви уукипедия (wookieepedia) (умишлено е така кръстена по обясними причини).
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой ако знае - от къде се появяват шефовете на "тъмната страна" - преди Императора а сега Споук? В смисъл къде се обучават и прочие? За джедайте видяхме вече ама за ситите - нъцки.
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 2 "Е щом джедайте са последните значи поне няма да се измъчват да правят нови филми от "сериала"."Ами, надявайте се! Вече (преди около месец) обявиха, че се подготвят следващите 3 серии, обявиха сценариста, режисиора и прочие. Както и обявиха, че "действието ще се развива в други, не изследвани части на Галактиката" - каквото и да значи това!
7
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПРЕДИШНАТА СЕРИЯ БЕШЕ ПЪЛНА СКРЪБ - ДЕДО ХАН СОЛО И БАБА ЛИЯ СИ ПРИПОМНЯТ МЛАДОСТТА ХАХАХА НАПРАВО НАДМИНАХА СОЦ ИДИЛИЯТА НА СТЕФАН ДАНАИЛОВ
6
4
 
16
 
! Отговори
БРАВО преди 6 години
Тази серия на Междузвездни Войни ще вземе Оскар в раздел Анимационни Филми .Както и другите преди нея , без Оригиналната Трилогия - не може да и стъпят на малкия пръст .
5
28
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко е наред с филма, но можеха от уважение към Россия, и за популяризирането на филма в най-великата страна на света, да вкючат някои любими персонаж, като вместо Чубака - Чебурашка, Лорд Вейдър с Володя из КГБ или учителя Йода с някой полуръст от Кремъл! Все говорим да се мисли, когато трябва да се изкачваме нагоре в вох оффис класациите!
4
5
 
9
 
! Отговори
митето преди 6 години
Звездни войни.Не междузвездни.
3
19
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спрете да ни занимавате с тая простотия. Оляхте се вече.
2
6
 
15
 
! Отговори
От маалата преди 6 години
Последното джедай ногу убав. Само не разбира един нещо. Къде отиват сичкото това метал дето от тези корабите? Защото те са като град. Пада там на някаква планета и това е. Няка си зиян става.
1
6
 
8
 
! Отговори
Чубака преди 6 години
Хан Соло жив ли е?