Тъмни тайни изплуват на "Малкият остров"

Филмът - тази вечер по телевизия Bulgaria ON AIR
16 дек 2017 12:55, Петя Славова
2
Тъмни тайни изплуват на "Малкият остров"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Тъмните тайни на извратеняци, убиващи тийнейджърки проследява Роберто Родригес във филма "Малкият остров".

Действието ни отвежда в забравен град, заобиколен от блатистите низини на река Гуадалкивир. Главните герои са полицаите Педро и Хуан - единият представител на новата, а другия на старата школа.

Методите им се различават, но двамата постепенно намират път един към друг. Затова пък престъпленията се оказват извън рамките на чисто криминалната стилистика, като ни показват, че конлфиктът е много по-дълбок.

Мизерия, мечта за бягство, жажда за власт са само част от причините, които лъкатушат сюжета напред и назад в затъналите сред блатото хора и техни желания. Чувството на обреченост преобладава в мрачната атмосфера на филма.

"Малкият остров" печели испанските филмови награди "Гоя" за най-добър филм, най-добър режисьор, оригинален сценарий и най-добра мъжка роля на Хавиер Гутиерес.

Гледайте "Малкият остров" на 16 декември от 19.50 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Прасето Гошо преди 6 години
Истинско удоволствие ми достави този филм. Европейско кино от най-висока класа.Така или иначе който го е пропуснал да следи програмата вероятно в най-скоро време ще има възможност да го гледа пак. Друг филм класика който върви в момента по телевизиите е 'Грозни,мръсни зли" на Еторе Скола...
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Филмът който никой няма да гледа тази вечер