"Джурасик свят" 2 изгони "Феноменалните" 2 от върха

Бокс офисът в Северна Америка
25 юни 2018 16:37, Петя Славова
7
"Джурасик свят" 2 изгони "Феноменалните" 2 от върха
Снимка: Форум филм

Динозаврите все още добре се котират в бокс-офис класацията, като "Джурасик свят 2: Рухналото кралство" надмина очакванията и реализилра 150 милиона долара от продажба на билети в САЩ и Канада, съобщи "Асошиейтед прес".

Сумата не надминава рекорда от 208,8 милиона долара, поставен през 2015 г. от предишната част на "Джурасик свят", но показва, че 25-годишната поредица още среща силен отклик сред любителите на киното.

Във филма, режисиран от Хуан Антонио Бейона, в който участват актьорите Крис Прат и Брайс Далас Хауърд, динозаврите отново са заплашени от изчезване. Този път заради вулкан, който е на път да изригне.

След като миналата седмица дебютира с приходи от 182,7 милиона долара , анимацията на "Пиксар" "Феноменалните 2" се срина с 56 процента и постъпления от 80, 9 милиона долара. Лентата зае второ място в бокс-офиса, пише БТА.

На трета позиция е филмът "Бандитките на Оушън" с прихподи от билети на стойност 11,7 милиона долара. Четвърти и пети са филмите "Tag" и "Соло: История от Междузвездни войни", реализирали съответно 8,2 милиона долара и 4 милиона долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
32
 
! Отговори
Дарвин преди 5 години
До ОтКухнятаНаХоливудМного ме кефиш...ти си абсолютен пример за дееволюция- оцеляват най-тъпите.
6
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кажете ми ако не са били истински какви са тези останки от тях распръснати по земята и по музеите бе ....
5
1
 
34
 
! Отговори
Румен преди 5 години
Колко трябва да си ..., за да напишеш, че динозаврите са измислени??
4
0
 
37
 
! Отговори
Mda преди 5 години
Айде сега,ще изкарате,че и Земята е плоска.
3
3
 
34
 
! Отговори
ОтКухнятаНаХоливуд преди 5 години
До АнонименСъгласен с коментар номер 1. Динозаврите са измислени, а палеоиндустрията, която печели милиарди от филми, книжки и играчки за деца. Лъжата трябва да се поддържа жива, за да може да се цоцат парички. Също както и с летенето в космоса. (За справка, не съм от "плоскоземляните", ако някой тръгне да ме обвинява, че съм от тях. Те са само параван, за да се омаскари действителността, така че ако някой горови за тези истини да бъде набеден, че е дебилил.)
2
0
 
34
 
! Отговори
Кирил преди 5 години
слава богу не съм единственият, който смята Феноменалните 2 за феминистка пумия. От филмче за супергерои стана няква пропаганда.
1
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В 21 век все още гледаме сеири. Динозаври е имало толкова колкото и йети е извънземен.