"Малкият" човек vs. големите корпорации в "Спирала"

Филмът - тази вечер по телевизия Bulgaria ON AIR
22 сеп 2018 09:00, Петя Славова
3
"Малкият" човек vs. големите корпорации в "Спирала"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Може ли "малкият" човек да се справи с големите корпорации, нищи руският режисьор Андрей Волгин с дебюта си в пълнометражното кино "Спирала".

Историята ни среща с Андрей – талантлив програмист, който пристига в Москва от Новосибирск и бързо успява да си извоюва позиции в затворен полулегален елитен клуб, носещ името "Спирала".

Високи хонорари, страхотно гадже... животът изглежда перфектен, докато красивият му свят не рухва. Андрей е обвинен в обир на банка и мнозина се опитват да го убият.

Режисьорът противопоставя човешките ценности срещу силата на парите и властта, като  вмъква историята си в подходящия жанр. Направен със замах и желание да се превърне в блокбастър, "Спирала" може да се похвали с мащабно заснети епизоди, динамично действие, бърз монтаж и ефектни бойни сцени.

Волгин включва целия арсенал, нужен за сполучлив екшън, като дава възможност и на актьорите да разгърнат потенциала си, но като че ли и професионалният опит също има значение за финалния резултат.

Ролите са поверени на Анатолий Руденко, Константин Крюков, Вениамин Смехов, Александър Яцко, Никита Висоцки, Клариса Барская, Константин Глушков, Владимир Стержаков, Марина Куделинская.

Гледайте "Спирала" на 22 септември от 23:00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: екшънспиралаBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименНикой не може да победи корпорациите,имат голяма власт,структури и пари,най-много да си намерите някоя добре платена длъжност там,ако ви вземат,разбира се!Напънала се планината и родила мишка.
2
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредната екшън глупост. Ако искате да победите корпорациите ви трябва хитрост, не мускули. И без да съм гледал филма, ви казвам че е ***.
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българските сайтове като този, замунда и т. н. ми харесват с това, че промотират руски филми и после мога да вляза в някой руски сайт и да си сваля филма в каквото качество си поискам.