Блясък, елегантност и много изискани ястия очакват гостите на бала на губернатора. За 25 път главен готвач Волфганг Пук ще приготви менюто, така че да угоди и на най-капризните.
То включва 240 килограма специално говеждо от Япония, 15 килограма хайвер, 250 омара и 350 килограма риба тон, предаде Bulgaria ON AIR.
Останалата храна се изпраща в център, който я разпределя за бездомници. Така че ако прекарате една нощ на улицата в Лос Анджелис, може да ядете като най-големите звезди.
Гостите ще пият вино на Франсис Форд Копола със специален етикет за церемонията. Ще има коктейли и, разбира се, шампанско. А цветовете в залата тази година ще са червено и златно – подходящи за бляскаво и стилно събитие.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase