Броени дни до "Оскар"-ите. Какво ще похапват звездите?

За 25 път главен готвач е Волфганг Пук
18 фев 2019 08:05, Петя Славова
2

Броени дни остават до най-дългоочакваното събитие в света на киното – раздаването на наградите "Оскар". Докато всички тръпнат в очакване за най-голямото кино събитие, вече са ясни детайлите за пищния бал, който се провежда веднага след церемонията.

Блясък, елегантност и много изискани ястия очакват гостите на бала на губернатора. За 25 път главен готвач Волфганг Пук ще приготви менюто, така че да угоди и на най-капризните.

То включва 240 килограма специално говеждо от Япония, 15 килограма хайвер, 250 омара и 350 килограма риба тон, предаде Bulgaria ON AIR.

Останалата храна се изпраща в център, който я разпределя за бездомници. Така че ако прекарате една нощ на улицата в Лос Анджелис, може да ядете като най-големите звезди.

Гостите ще пият вино на Франсис Форд Копола със специален етикет за церемонията. Ще има коктейли и, разбира се, шампанско. А цветовете в залата тази година ще са червено и златно – подходящи за бляскаво и стилно събитие.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
37
 
! Отговори
Пловдивчанин преди 5 години
На кой му дреме за тия оскари, съвсем се компрометираха. Това вече не са награди за добри и стойностни филми, а за политически коректни и либерални филми. Вече фактът, че един филм е взел Оскар или не има нулева тежест и значение.