Невъзможно интимни с "Госпожица Юлия"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
16 юни 2019 10:07, Петя Славова
9
Невъзможно интимни с "Госпожица Юлия"
Снимка: Bulgaria ON AIR

 Лив Улман се превръща в "Госпожица Юлия" през 1991 г. в постановката на Ингмар Бергман, а през 2014 г. прави своя режисьорска версия на пиесата на Аугуст Стриндберг.

Главните роли поверява на Колин Фарел и Джесика Частейн, а сюжетът ни пренася в 19-и век в Ирландия. Историята е добре позната Джули (Частейн) иска да прелъсти прислужника на баща си Жан (Фарел).

Романтичните нотки между двамата персонажи започва като невинна любовна игра, но постепенно, с настъпването на нощта излизат на преден план и сенките на героите, и непреодолимите различия, произхождащи от социалните прослойки.

Диалогът между Джули и Жан е твърде откровен и отразява наивността на разглезеното богато момиче и притаената злоба у прислужника. Улман точно ще покаже колко е голяма разликата на хората , принадлежащи в различните обществени класи и колко силно е влиянието на парите и властта.

Гледайте "Госпожица Юлия" на 16 юни от 22.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
1
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
Филмът е бавен и скучен, пиесата е от преди 150 години, за сметка на това и тримата актьори са превъзходни, тъй че, и да го гледате, или не, все тая.
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До лилиУау ... POV хептен е сбъркан тука ...
7
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"плюван заради мърлявия си вид с раздърпани дънки и тениски"Алоууу, аннимнаа. Че това е доминатния стил от 10 години насам бе...
6
4
 
4
 
! Отговори
киноман преди 4 години
Колин Фарел е страхотен актьор и голям симпатяга, но киното е за развлечение и всеки има право на свой вкус!
5
3
 
3
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
Актьорът е един от най-противоречивите за времето ни, възхваляван и отричан, любимец на жените и оплюван заради мърлявия си вид с раздърпани дънки и тениски, то това противоречие си личи дори и от коментарите?
4
5
 
2
 
! Отговори
лили преди 4 години
В сравнение с други холивудски величия е даста по-беден - 30 млн., доста е оплюван, направо е сриван, че и дори за външния му вид, особено за "Александър" и "Зов за завръщане", аз съм киноман, чела съм всичко за него, понеже ми е любимец, повярвайте ми.
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До лилиКолин Фарел бил подценяван? Тоя гуши по 5 млн за роля....
2
6
 
3
 
! Отговори
киноман преди 4 години
Ако не за друго, гледайте го заради актьора, макар и боядисан и зализан, е много красив!
1
6
 
4
 
! Отговори
лили преди 4 години
филмът е почти театър, но е много добър, отразяващ консерватизма на миналото време, на основата на пиеса на женомразеца автор, и прекрасно изпълнение на обичащия жените Колин Фарел, един определено подценяван актьор на нашето време......