"Мъже в черно" надвиха "Сами в къщи 2"

Филмът с Крис Хемсуърт оглави бокс офиса в САЩ
17 юни 2019 11:42, Петя Славова
7
 "Мъже в черно" надвиха "Сами в къщи 2"
Снимка: Александра филмс

Продължението на "Мъже в черно" оглави бокс-офис класацията на Северна Америка, но с разочароващ резултат, съобщиха световните информационни агенции.

Приходите от продажба на билети в северноамериканските киносалони за "Мъже в черно: Глобална заплаха" са 28,5 милиона щатски долара. Това обаче е много по-малко от очакванията, защото е наполовината на печалбата на предишните филми от поредицата през първия уикенд, предаде БТА.

Главните роли в новия филм изпълняват Теса Томпсън и Крис Хемсуърт. Режисьор е Ф. Гари Грей. Продуцентите не очакваха той да подобри постиженията на филмите с Уил Смит и Томи Лий Джоунс, но се надяваха приходите да надхвърлят 30 милиона долара.

Макар и кинокритиците да одобриха силното екранно привличане между Хемсуърт и Томпсън, отзивите им са хладни за филма, който излезе на екран седем години след предишното продължение и 25 години след първия опус. Публиката също не показа ентусиазъм.

Другото продължение, излязло на екран тази седмица - "Шафт", се представи още по-зле. Приходите от него са съвсем разочароващи при участието на Самюъл Л. Джаксън - 8,3 милиона долара, при 21,7 милиона за първия филм през 2000 г.

На второ място в бокс-офис класацията на Северна Америка е анимация "Сами в къщи 2" с приходи от 23,8 милиона долара. Трети е "Аладин" с 16,7 милиона долара. Следват "Х-мен: Тъмния феникс" с 9 милиона долара и "Рокетмен" с 8,8 милиона долара.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Ястреб Манафлията преди 4 години
Трансжендъри в черно...
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
прИтоплям манджата е , когато е изстинала, да я затопля малко преди да хапна. прЕтоплям е , когато си я затоплил повече от необходимото , и манджата е вече доста гореща, и ще почакаш пак да поизстине.
5
1
 
3
 
! Отговори
До Цецо преди 4 години
Цецо, майна! Кога ще се научите че няма дума "притоплям" ще ви претаковам и мьекането. . .
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 1Филма е грешно преведен и няма нищо общо с филма Сам вкъщи. Заглавието на филма Сами вкъщи е The Secret Life of Pets 2.
3
0
 
2
 
! Отговори
Оха преди 4 години
Сами в къщи 2 е по-яко порно от 1-цата, нямам търпение за Сами в къщи 3
2
0
 
13
 
! Отговори
Цецо преди 4 години
Е, не може със стара слава да се трупат много пари (да не кажа един друг, по-нецензурен израз)! На мен лично ми омръзна кинаджиите да притоплят само стари манджи, питам се, свършиха ли оригиналните нови идеи, стигнахме ли до края в тази посока?!?
1
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шафт? Мъже в Черно? Сам в Къщи?Коя година е това бе? 1996-а?