"Черната пантера" продължава през 2022 г.

Нужно е повече време за създаването на продукцията
25 авг 2019 18:44, Петя Славова
24
"Черната пантера" продължава през 2022 г.
Снимка: Форум филм

Продължението на филма "Черната пантера" ще излезе на екран на 6 май 2022 г., съобщи Варайъти.
Режисьор отново ще е Райън Куглър. Той обясни на конвенцията D23 в Анахайм, че им е необходимо повече време, за да изпипат детайлите.

Филмът "Черната пантера" с Чадуик Боузман в ролята на супергероя постигна огромен успех с приходи от 700 милиона щатски долара на вътрешния пазар и 1,3 милиарда долара в света. В бокс-офис класацията на Северна Америка той отстъпва само на "Отмъстителите: Краят", съобщава БТА.

"Черната пантера" беше номиниран за седем награди "Оскар", включително и за най-добър филм, като спечели три. Филмът влезе в историята с почти изцяло чернокожия актьорски състав. В него се снимаха също Майкъл Б. Джордан, Лупита Нионго, Данай Гурира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не гледам филми с черни.
14
0
 
2
 
! Отговори
не точно преди 4 години
До Анонимен 18, не е точно така, могат и да живеят на гърба на другите като повтарят "ами на нас ни е в кръвта да танцуваме и да живеем безгрижно " ... ама трябва и да се плаща пиенето - е, за това сте вие
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много глупав филм.Черният супер-хипер човек.Всичко е черно,всички са черни.Ако всички бяха черни тоя филм нямаше да съществува защото черните освен да се гърмят колят и палят друго не могат.А,и много се размножават.
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя филм така и не го изгледах до края. 3 пъти го почвах и не можах да го издържа.
11
1
 
4
 
! Отговори
Жалка Холивуска преди 4 години
помия, заръчана от световния толераски юдо-масоснки глобален елит !аз не гледам Холивидски помий в които има, цветнокожи и хомосексуалисти !!!
10
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едно време на мода беше "Черният боздуган"...
9
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Филми насаждащи омраза към белите хора и напълно измествайки ги от екрана. Еврейската холувидска пропагандна машина, която разврати вас и децата ви, за да няма повече брак и семейство, която пренаписа историята дори, винаги има нещо ново и отвратително да предложи. А вие сте готови да платите даже за това. За собственото си унищожение като раса. Не ви делят и 20 години от бъдещите концлагери за бели. Платени с билетите ви за кино и таксите за кабелна. Със здраве да си ги ползвате.
8
0
 
5
 
! Отговори
Сатира преди 4 години
Отмъстителите: Война без край - Най доброто което е правено, от поредицата.
7
0
 
13
 
! Отговори
mn преди 4 години
Аз пък искам да знам не се нарушват общочовешките права при филм само с ***.
6
0
 
10
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
То бели пантери не останаха, всичко що е пантера ще е черно.
5
4
 
25
 
! Отговори
Ха ха преди 4 години
Ами нормално е . 3 години поне са нужни за да се измисли някакъв сюжет който дори и бегло да е свързан с Черния Континент , където от хилядолетия единственото по-значимо събитие е идването на белите мисионери ...... и неспиращите им от тогава безполезни опити да ограмотят тамошните любители на банани.И не съм виждал през живота си по комплексирани индивиди от не*грите .Мразят косата си . Мразят цвета си . Мразят културата си .Мразят историята си .Мразят националните си дрехи. Мразят себе си.
4
0
 
17
 
! Отговори
:) преди 4 години
Черната пантера в черна панамера.....
3
2
 
5
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 4 години
...tozi film be absoliutna glupust ! Politkorektni nagradi ! .Film s absoliutno nishto zapomniasht se ! Chernite nikoga ne sa dali neshto tsenno za choveshkata tsivilizatsia ! V mantaliteta im e da kradat,da ubivat I da iznasilvat ! Tova e realnostta ! Divatsi I primati ,koiuto sega nalaziha organizirano Evropa !!!
2
1
 
26
 
! Отговори
ined преди 4 години
Поредната холивудска боза за да има какво да гледат афроамериканците
1
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Направо ме фърли в тъча с тоя филм. Това да не е еротичен ????