Ди Каприо бил напът да откаже участие в "Титаник"

Той мислел да откаже ролята
18 окт 2019 19:50, Нели Христова
11
Ди Каприо бил напът да откаже участие в "Титаник"

Американският актьор Пол Ръд, известен с превъплъщението си в ролята на Ант-мен, довери в "Шоуто на Греъм Нортън", че навремето съдбата на блокбастъра "Титаник" е била под въпрос, съобщава сайтът Лайф, цитиран от БТА.

Леонардо ди Каприо изпитвал силни колебания дали да приеме да изиграе главната роля. Даже по едно време бил решил да я откаже. Плашели го авторитетът на Джеймс Камерън и самият мащаб на проекта. Но неочаквана подкрепа да приеме ролята получил от своя колега Пол Ръд. С него те били заедно на снимачната площадка на филма "Ромео и Жулиета".

Ръд и Лео провели откровен разговор в един бар. Ди Каприо бил придуман от колегата си да рискува, тъй като "Титаник" имал потенциал за невероятен блокбастър.

Пред водещия Греъм Нортън Пол Ръд си спомни:

"Лео непрекъснато повтаряше - Не знам какво да правя!" А аз му наливах в главата, че е длъжен да се съгласи!". Така и станало, като играта на Лео и на екранната му партньорка Кейт Уинслет в значителна степен допринесе за планетарния успех на "Титаник".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
5
 
1
 
! Отговори
До 10 преди 4 години
Хора като теб, които не налагат мнението си и си мълчат обикновено са аутсайдери, лузъри и неудачници в живота.
7
1
 
6
 
! Отговори
До 6 и 7: преди 4 години
Аз не съм 1, но според мен Титаник е един от най-добрите филми за мен.Според всички класации филм номер 1 е Кръстникът, обаче според мен Титаник има много по-голяма стойност отколкото Кръстникът.За мен един филм за истинската любов е нещо повече отколкото филм описващ душевните терзания на мафиотите.Това е мое лично мнение и не го налагам на никого.
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, не е точно велик в смисъла да е изкуство, не е, просто е добре направен филм за забавление, който успява да въздейства и затова си има вечно място в поп културата.
5
0
 
9
 
! Отговори
Един преди 4 години
Кога в този сайт ще проумеете, че не се пише "напът", а "на път"??? Упорито повтаряте грешката, но това няма да промени правилата в българската граматика!
4
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може би го е било страх че няма да може да се въплати в героя. Но от друга страна е искал да стане известен. До преди титаник никой не го познаваше. Ако не беше Титаник и днес нямаше никой да го познава щеше да играе в някави посредствени филмчета и толкоз.
3
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Напомня ми на една история за Шварценегер. Не я помня в детайли, но в общи линии в началото на 80-те някой го питал какви са му плановете за следващите дни и Арни му отговорил "Ще ходя да се снимам в някакъв тьп филм..." (Терминатор)
2
4
 
12
 
! Отговори
Тъй преди 4 години
Глупости говори Лео.Тогава неизвестен актьор,да откаже такава покана...Айде не нас.Като поодъртеят почват да си фантазират разни неща.
1
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един от най-великите филми. Всеки е плакал на него, но не всеки има смелостта да си го признае. Най-вече тези, които постоянно си правят глупави шеги с филма.