След два развода: Ана Фарис отново сгодена

Актрисата се похвали с пръстен
12 ное 2019 20:38, Петя Славова
2
След два развода: Ана Фарис отново сгодена
Снимка: Reuters

Ана Фарис потвърди, че се е сгодила за кинооператора Майкъл Барет, съобщи Контактмюзик.

Четиридесет и две годишната актриса породи слухове за годеж с Барет по-рано този месец, когато носеше пръстен, украсен с диамант, на безименния пръст на ръката си, пише БТА.

След като вечеря с Барет през уикенда, Фарис потвърди, че това е годежният й пръстен. Когато папараци доближиха двойката и изказаха благопожелания по неин адрес във връзка с радостната вест, Ана каза "Благодаря". Когато след това я запитаха дали е готова за важното събитие, тя обаче отвърна "Не".

Звездата от поредицата "Страшен филм" се среща с Майкъл Барет от октомври 2017 г., няколко месеца след като оповести, че се е разделила с бившия си съпруг Крис Прат, от когото има 7-годишен син Джак.

През март актрисата довери, че се затруднява да мисли отново за брак, тъй като вече е разведена. Фарис, която бе омъжена също за актьора Бен Индра от 2004 г. до 2008 г., заяви, че вярва в любовта и моногамията, но се затруднява да мисли за брак след два развода.

Вестта за годежа на Фарис идва, след като Крис Прат се ожени за дъщерята на Арнолд Шварценегер - Катрин по-рано тази година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая колко ще ги строши докато пресъхне бедна ви е фантазията да си представите.