Рядкост: Две актриси заедно на Алеята на славата

Идина Мензел и Кристен Бел озвучават "Замръзналото кралство"
20 ное 2019 10:55, Ния Христова
2
Рядкост: Две актриси заедно на Алеята на славата
Снимка: Ройтерс

Две актриси получиха едновременно звезди в Алеята на славата, което не се случва твърде често в Холивуд.

Актрисите Идина Мензел и Кристен Бел, които озвучават персонажите Елза и Ана в анимацията "Замръзналото кралство" и продължението й, бяха почетени на рядка двойна церемония, съобщи ЮПИ, цитирана от БТА.

Звездите на двете актриси са 2681-вата и 2682-рата на прочутата алея в Холивуд. Идина Мензел беше почетена в категорията за театър/изпълнение на живо, а Кристен Бел - в тази за кино.

Двойната церемония по откриването на звездите на Мензел и Бел се състоя броени дни преди на екран в САЩ да излезе анимацията "Замръзналото кралство 2".

Идина Мензел, известна с успешните си изяви на Бродуей, както и с участието си в сериала "Клуб Веселие", беше представена от съпрезидента на "Дисни" Алън Хорн и актьора Джош Гад, който озвучава симпатичния снежен човек Олаф в анимацията "Замръзналото кралство" и продължението й.

Актрисата Джаки Тон и създателят на сериала "На по-добро място" Майкъл Шур представиха Кристен Бел. Освен с ролята си в сериала, Бел е известна с участието си в поредицата "Вероника Марс" и в комедии като "Палави мамчета" и продължението "Палави мамчета по Коледа".

През 2008 г. кинодейците Ричард и Лорън Шулър Донър стават първата двойка, удостоена със звезди на Алеята на славата на обща церемония. Заедно са почетени също Голди Хоун и Кърт Ръсел, Синди Лопър и Харви Файърстийн и Фелисити Хъфман и Уилям Мейси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кви звезди са тея комедийни еднодневки?
1
3
 
4
 
! Отговори
И преди 4 години
кВо?