Шпионски игри по руски в "Мьобиус"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
14 дек 2019 11:30, Петя Славова
2
Шпионски игри по руски в "Мьобиус"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Звезди на световното кино като Жан Дюжарден и Тим Рот влизат в ролите съответно на руски таен агент Григорий Алексеевич и богаташа Иван Ростовски в шпионския трилър "Мьобиус".

Под режисурата на Ерик Рошан двамата персонажи се изправят пред сложни ситуации, засягащи житейски въпроси и имат дилеми за решаване.

Историята се движи от Монако, където героят на Дюжарден внимателно следи работата на руския олигарх. На помощ идва Алис Редмонд – банкер, който бяга от САЩ след скандала с "Лемън Брадърс". Всичко върви по план, докато не се появява банкерката Алис Редмонд (Сесил дьо Франс). Между нея и Алексеевич прескачат романтични искри, които ускоряват напрежението, тъй като може дамата да е шпионин.

Присъствието на Дюжарден и Рот на екрана е силно, но все пак двамата са озвучени от руски актьори. Единият се движи с гласа на Дмитрий Назаров, познат от ролята си в сериала "Кухня", а другият е Владимир Меншов - режисьорът на "Москва не вярва на сълзи".

Рошан поставя доста перипетии пред героите си, действието се развива динамично и е наситено с напрегнати моменти в синхрон с  жанра.

Жан Дюжарден е носител на наградата "Оскар" за изпълнението си в "Артистът", а за участието си в този филм получава номинация за най-добър чуждестранен актьор от Германските кино и телевизионни награди "Юпитер".

Гледайте "Мьобиус" на 14 декември от 22.45 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
:)))) преди 4 години
За тази телевизия този филм стана като "Сам в къщи" дежурен и преповтарян до ента степен.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
очаква ли се в близките години да излъчите нещо, което не сте излъчвали вече 10 пъти....