Забързаното всекидневие като природен катаклизъм с "Виктория"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
18 яну 2020 14:30, Петя Славова
0
Забързаното всекидневие като природен катаклизъм с "Виктория"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Трудното всекидневие на съвременната жена проследява Жюстиен Трие в романтичната драма "Виктория". Главната героиня е криминален адвокат. Професионалните си ангажименти Виктория Спик се опитва да съчетае с ролята на майка (на две момичета).

Личният й живот е пълен провал, до момента, в който не се появяват двама мъже – бившият й клиент Сам и стария й приятел Венсан, който е обвинен в убийство и Виктория се заема да го защитава.

Режисьорът проследява случващото се с героинята дистанцирано, но и достатъчно близо, за да осъзнаем какви свръхсили трябва да притежава човек в днешно време.

Забързаното темпо, изисквано от съвремието, е истинският убиец на души, а героинята е разкъсана между личен и  професионален живот и не се чувства способна да разграничи различните си ангажираности в него.

Филмът открива програмата на "Седмица на критиката" в Кан през 2016 г., а също е с 5 номинации за "Сезар" за най-добър филм, актриса на Виржини Ефира, поддържащи актьори на Венсан Лакост и Мелвил Пупо и оригинален сценарий.

В главните роли ще видим Вержини Ефира, Венсан Лакост, Мелвил Пупо и др. Гледайте "Виктория" на 18 януари от 22.45 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари