Да изчислим истински ценното с "Формулата на Тео"

Специална прожекция с Теодосий Теодосиев в Дом на киното
26 фев 2020 19:15, Петя Славова
0
Да изчислим истински ценното с "Формулата на Тео"
Снимка: Screening Emotions

Още веднъж с "Формулата на Тео" може да се запознаем в Дом на киното на 27 февруари. Прожекцията започва точно в 20.00 часа, а след нея ще имаме възможност да се срещнем лично и с учителя, вдъхновил толкова много българи - Теодосий Теодосиев.

Зрителите в Плевен също ще могат да видят филма на 18-ти март от 18.30 часа в зала "Катя Попова". На 23-и март от 18.00 часа прожекция на филма ще има и в рамките на фестивала (не)Възможното образование в Добрич.

За първи път публиката се срещна с преподавателя Теодосий Теодосиев и филма за него през март миналата година по време на Международния София филм фест. За тази една година екипа на продукцията, начело с главния герой, успяха да се срещнат с много зрители по света и у нас, а дискусиите повдигнаха важни теми, свързани с българското образование.

Филмът продължава да вдъхновява и съвсем скоро му предстоят пътувания извън границите на страната като Берлин, Лондон, Вашнгтон, Балтимор и Чикаго.

Под режисурата и сценария на Николай Василев, Теодосий Теодосиев уточнява кое е важно за доброто образование. Също така ще разберем нужно ли е на един успешен физик да познава поезията на Хьолдерлин. Както ке стане ясно може ли да се преподава търсенето на нравствения абсолют. Въпросите продължават с кой е най-ценният и скъп продукт днес и дали истината се крие просто във "Формулата на Тео".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари