Крис Хемсуърт става Хълк Хоган

Ще бъда блондин с фалшива плешива глава, сподели актьорът
9 юли 2020 04:00, Петя Славова
2
Крис Хемсуърт става Хълк Хоган
Снимка: БГНЕС

Австралийският актьор Крис Хемсуърт се подготвя за главна роля в предстоящия автобиографичен филм за американския шампион по борба и телевизионен водещ Хълк Хоган, съобщава NME.

"Това е наистина забавен проект", коментира Хемсуърт. "Лесно е да се досетите, че за тази роля ще трябва да тренирам и да направя повече мускули, отколкото за Тор."

Той подчерта, че ще трябва сериозно да проучи всичко, свързано с борбата, и също така заяви, че с нетърпение очаква да се срещне "с култовите мустаци на Хоган".

"Ще бъда блондин, може би с фалшива плешива глава", сподели Крис Хемсуърт, цитиран от БГНЕС.

Актьорът призна, че все още не е виждал сценария на филма. Проектът, режисиран от Тод Филипс („Жокер“), все още не е стартирал.

“Проектът е в процес на изграждане. Двамата с Тод Филипс се срещнахме преди година или две, за да обсъдим подробностите, включително идеята за филма, която, според мен, в един момент може да стане сериал”, обясни Крис Хемсуърт.

Фактът, че звездата от "Отмъстителите" ще играе в биографичния филм, стана известнен през февруари тази година. Сценарият ще бъде написан от Скот Силвър ("Жокер", "Осма миля") и Джон Полоно ("Град на греха"). Премиерата на лентата ще бъде в стрийминг платформата Нетфликс. Дата все още не е обявена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
5
 
0
 
! Отговори
Мухахаха преди 3 години
Ще бъда блондин с плешива глава ....... хаха . От както изигра по джендърски оная роля в Мъже в Черно - Интернешънъл и последните *** образи на Тор ..... започнах да се съмнявам дали не е преминал към "другия" пол . Те нали такива постоянно се съмняват в мъжественоста си и търсят всякакви начини да се доказват ... като киснат по цял ден във фитнеса развивайки "отделни мускулни групи" за да е пеРРРфектно избръснатото им до блясък тяло .Бля.Майли Сайръс избяга от него щото искаше яко клатене.
1
0
 
5
 
! Отговори
nostradamus преди 3 години
много наш ,голем пич