Крис Хемсуърт търси защо акулите нападат все по-често хора

Актьорът ще нищи темата във филм
5 авг 2020 15:08, Петя Славова
7
Крис Хемсуърт търси защо акулите нападат все по-често хора
Снимка: БГНЕС

Актьорът Крис Хемсуърт ще се снима във филм, който ще търси отговор на въпроса защо акулите нападат хората все по-често.

Медиите научиха, че австралийският актьор Крис Хемсуърт, който спечели световна слава след като игра Тор в блокбъстърите на Marvel, ще участва в документалния филм на National Geographic "Shark Beach", съобщи БГНЕС, позовавайки се на РИА Новости.

Според медията, заедно с морски биолози, сърфисти и природозащитници, той ще трябва да открие защо атаките на акули срещу хората са станали по-чести през последните години и как това може да се предотврати.

"Прекарах по-голямата част от живота си близо до океана, живеейки с акулите практически рамо до рамо. Но напоследък мнозина се притесняват от прекомерната им активност. Много е важно да уважаваме акулите. Нашите океани зависят от тези суперхищници и тяхното биоразнообразие е важно за екосистемата. Но ние също трябва да се научим да се защитаваме. Това е основната цел на участието ми в "Shark Beach", коментира Хемсуърт.

Очаква се да видим актьорът да се гмурка с различни видове акули, за да научи навиците им. Крис Хемсуърт също ще демонстрира технологии, предназначени да защитават както хората, така и акулите.

Премиерата на филма е предвидена през 2021 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С тая тема е за Нобел! Ако се съблече няколко пъти дибидюс - направо за Пулицър!
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Перка от акула е много добро предястие,повече перки от акули и по-малко акули в океана.И хората ако престанат да замърсяват и ако ограничат лова на риба и морски животни,хищниците няма да гладуват.
4
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И без акули света може да оцелее,а акулите нямат храна,защото рибата е изядена,а водата замърсена и налитат на хора!Като се поизбият акулите,ще има повече риба и хората няма да страдат от нападения!
3
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много красив мъж.
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Елементарно, щото знаят, че хората им пре - къщичката (океаните) и сега протестират. И бонус, много са вкусни и беззащитни във водата.
1
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хахахаха тези в Холивуд наистина са изтрещели. На този и 5-ти клас може да му отговори а той филм щял да снима, хахахаха