Старт на първата чуждестранна продукция у нас след коронавируса

Във филма участва Меган Фокс, която е в България
6 авг 2020 12:50, Петя Славова
8
Старт на първата чуждестранна продукция у нас след коронавируса
Снимка: БГНЕС

Започнаха снимките на първата чуждестранна продукция у нас след появата на коронавируса. "Millennium Media" стартира от днес снимките на продукция на "Till Death" с участието на Меган Фокс ("Трансформърс") в София, във филмовите студия на компанията "Ню Бояна", предаде БГНЕС.

Австралийският режисьор С.К. Дейл ще режисира трилъра по сценарий, написан от Джейсън Карви. Филмът е обнадеждаващ знак за рестарта на продукциите в Европа, като ще бъде първата американска продукция, която се снима в "Ню Бояна" след като пандемията COVID-19 спря голяма част от филмовата индустрия.

Още по темата

Сюжетът разказва за Ема, изиграна от Фокс, която се озовава насред сцена за отмъщение и е оставена с белезници до мъртвия си съпруг. Неспособна да се освободи, тя трябва да намери начин да оцелее, когато пристигнат двамата убийци, за да завършат работата.

Заедно с Фокс във филма са и Иойн Макен, Калън Мълви и Джак Рот. Дейвид Лесли Джонсън-Макголдрик ("Аквамен") ще продуцира заедно с други продуценти от "Millennium", между които и Лес Уелдън и Танър Мобли.

"Ние сме много развълнувани и щастливи да можем да продължим да правим това, което обичаме: филми", каза Мобли.

За да могат снимките на гостуващата американска продукция да протекат безопасно в съответствие с процедурите за безопасност на COVID-19, местните разпоредби, както и указанията на SAG, "Millennium" заяви, че работи с българското правителство и Министерството на здравеопазването. Някои от тези мерки включват задължително тестване за коронавирус на актьорите и екипа както преди, така и по време на производството и снимането, социална дистанция на снимачната площадка и носенето на маски от целия персонал зад камерата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Меган Фокскоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
7
 
! Отговори
Див Петел преди 3 години
Меган Фокс кърти. Направо е страхотна. Шъ зема една.