Дуейн Джонсън отново е най-високоплатеният актьор в Холивуд

Следват го Райън Рейонлдс и Марк Уолбърг
12 авг 2020 09:39, Петя Славова
17
Дуейн Джонсън отново е най-високоплатеният актьор в Холивуд
Снимка: БГНЕС

Дуейн Джонсън "Скалата" отново е най-високоплатеният актьор в Холивуд, според Forbes. Звездата е на почетното челно място в класацията с печалба от 87.5 млн. долара. Скалата за втора поредна година е победител там.

Благодарение на Netflix и приходите от стрийминг услугата за шест от звездите в първата десетка с инкасирани общо 140,5 милиона – 25% от общо 545,5 милиона, натрупани от групата, съобщава АНСА.

Канадецът Райън Рейнолдс е на второ място със 71,5 милиона. Трети в класацията е Марк Уолбърг с 58 милиона благодарение на екшън комедията "Confidential", един от хитовете в Netflix през последните месеци и третият най-гледан оригинален филм в платформата. Бен Афлек и Вин Дизел завършват първите пет (съответно на 55 и 54 милиона).

Сред десетте най-високоплатени актьори, отново благодарение на Netflix, е Адам Сандлър, девети в хитовия парад на Forbes, предава БГНЕС.

Неговите "Неизрязани скъпоценни камъни", похвалени от критиците, но неоценени от публиката събраха само 51 милиона долара в касата, от които само 5 милиона в джобовете на Сандлър, които обаче бяха значително обогатени, след като филмът тръгна в стрийминг: благодарение на два милиарда гледани часа на филма Netflix плати на Сандлър 31 милиона долара, 75% от това, което печели през цялата година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Краси преди 3 години
Е, нали черните бяха дискриминирани?
14
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бухай тестостерон, стероиди + други съвременни допинги за насищане на кръвта с кислород и можеш да бачкаш като ЛУД по 20 часа на денонощие. Това е рецептата им за успех.
13
2
 
1
 
! Отговори
dwayne J преди 3 години
дреме ми на самоанския, аз си харча парите, вие коментирайте... хахаха, сега сериозно... от много години актьорското майсторство отстъпи на маркетинговото, човекът това го умее и се продава, всички коментиращи едва ли бихте отказали... а иначе като човек е много печен... и да, познавам го наистина, за тези които ще питат
12
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сладур!
11
2
 
3
 
! Отговори
tui преди 3 години
Докъде я докараха в Боливуд
10
4
 
12
 
! Отговори
Агент Гибс преди 3 години
А в България най-богатият актьор е Бойко -Тиквата !!!
9
4
 
6
 
! Отговори
PK преди 3 години
Изключителен актьор. Играе какви ли не роли, не като някои скучни американски актьори.
8
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки втори филм е със Скалата - каква досада! И във всеки е един и същ образ, най-лошото за един актьор.
7
1
 
4
 
! Отговори
Do 3 преди 3 години
До АнонименТи пък, да не искаш да ни кажеш, че гледаш само независимо иранско или афганистанско кино.Големи пък ценители се извъдихте.Сигурно си гледате всички Марвел прросттотии, но се изказвате тук като големите киноексперти.
6
0
 
2
 
! Отговори
до додо преди 3 години
На т'ва му се казва положителна дискриминация
5
4
 
10
 
! Отговори
глас от тъдява преди 3 години
Чалгата заля и Холивуд, Хората щракат с пръсти на Шоуто на Кардан-асс и величаят този бездарник, дето единственото което знае е да хвърля погледи имитиращи анимационен герой(Jonny Bravo)
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да Рок !
3
2
 
12
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Чакай малко, това не е възможно в расистката държава Америка, където белите издевателстват ежедневно над черните и ги бият и убиват, нали така.... ние, редовните читатели на Днес-а сме добре запознати в расизма към черните афроамерикански хора.
2
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Снима се в екшъни и заради това. Добре си играе ролите.
1
7
 
12
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 години
Достатъчно е, че има големи мускули и пъпеш с яйцевидна форма върху раменете си. Живее в най-***.ло.ум.на.та държава на света. Местя!