Хенри Кавил ли ще е новият Джеймс Бонд?

Други залагат на Том Харди, Идрис Елба...
29 сеп 2020 15:49, Петя Славова
13
Хенри Кавил ли ще е новият Джеймс Бонд?
Снимка: БГНЕС

На фона на множеството спекулации кой ще бъде следващият Джеймс Бонд, след като Даниел Крейг се оттегля, желаещите да се превъплатят в ролята известни холивудски мачовци не са малко.

Последната изява на Крейг като агент 007 е в “Няма време за умиране“, който ще излезе на 11 ноември. В търсенето на подходящ заместник феновете залагат на любимите си актьори от Том Харди, Идрис Елба и др. Наскоро медиите писаха, че най-вероятно това ще бъде секси-звездата от "Венъм" Том Харди.

Сега обаче друг един много харесван от дамите актьор точи зъби за ролята, предава БГНЕС.

Името на Хенри Кавил все повече се върти из хорските усти. Малко известен факт е, че той се явява на прослушване за шанса да изиграе Джеймс Бонд в "Казино Роял" срещу Крейг. Кавил е бил вторият избор, макар че тогава е само на 22 години и е бил закръглен. Сега, на 37 години и със страхотна мускулатура, той лесно може да бъде най-големия претендент. Разбира се, ако продуцентите искат той да играе Джеймс Бонд.

"Ако Барбара (Барбара Броколи) и Майк (копродуцентът Майкъл Г. Уилсън) се интересуват от това, аз абсолютно бих се възползвал от възможността", каза Кавил в интервю за GQ.

Актьорът от "Лигата на справедливите" и "Мъжът от U.N.C.L.E." призна, че “на този етап всичко все още е във въздуха" кой ще поеме ролята от Крейг. Той каза: “ще видим какво ще се случи” и потвърди: "да, бих искал да играя Бонд, ще бъде много, много вълнуващо."

Това не е първият път, когато звездата от "Супермен" говори за желанието си да играе Джеймс Бонд в следващата част от поредицата. В края на миналата година в друго интервю за списание той призна, че е можел да се подготви по-добре за прослушването.

Кавил си спомня, че един от тестовете на кастинга е бил да излезе от банята с кърпа, увита около кръста, възстановка на една от сцените с Шон Конъри като Бонд.

"Спомням си, че режисьорът Мартин Кембъл каза: "Гледам малко си наедрял, Хенри". "Тогава не знаех дали да тренирам или да спазвам диета", разказва актьорът и добавя: "И се радвам, че Мартин каза това, защото ми помогна да се взема в ръце".

Оттогава Кавил променя имиджа си на наедрял мъж. Той не се притеснява да се пови без риза в "Безсмъртни" и изглежда добре в костюм и смокинг в "Човекът от U.N.C.L.E." Изпълнява успешно и екшън каскади в "Супермен". Всички тези неща го правят чудесен кандидат за ролята на новия Джеймс Бонд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Дорис преди 3 години
Това е един истнски расов мъж и актьор - ще е невероярно жестоко преживяване в ролята на Джеймс Бонд!!! Направо е яко готин мъж!!!
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Супер. Поне няма да е макумбата надрис мелба
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Даниел Крейг е всичко друго но не и холивудски мачо. Понеже е англичанин и е луеееекичко на другия бряг. На Темза.
9
2
 
3
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Залозите са предимно за Том Харди в момента, но нищо няма официално. Кавил е страхотен като супермен и ужасен като Вещерът, но там проблемите са на всяко ниво.
8
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доста антипатичен актьор.
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този трябва да е. Готин е.
6
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Том Харди би бил интересен избор.
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Новият Джеймс Бонд няма ли да е *** нон байнъри закръглена цветнокожа жена с протеза на крака, синдром на Даун, нетрадиционна сексуална ориентация, живееща на терапия подтискаща ХИВ?Ало, Холивуд, време е за квоти!
4
6
 
4
 
! Отговори
Емил Боев преди 3 години
Този като го гледам е много красив мъж, но има малко излъчване на гей. И все пак не става за тази роля.А какво става с певеца/певицата Кончита Вурст? Това е добър кандидат за Джеймс Бонд, ако беше и чернокож, направо идеален.
3
3
 
10
 
! Отговори
Киро преди 3 години
Много остарял подход за избор.По-добре да е черна жена, като един от родителите да има азиатски произход
2
8
 
1
 
! Отговори
Саксофонов преди 3 години
Изглежда ми мекушав и ***.
1
10
 
3
 
! Отговори
Бау преди 3 години
не е подходящ според мен за тази роля.