Когато срещнеш "Човекът с хилядите лица"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
25 окт 2020 08:40, Петя Славова
1
Когато срещнеш "Човекът с хилядите лица"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Политическите игри са едни от най-опасните, а за да си част от тях, е необходимо да си нещо като "Човекът с хилядите лица". В това ще ни убеди режисьорът Алберто Родригес  в едноименния си филм.

Историята е вдъхновена от реални събития в центъра, на които са известен шпионин  Франсиско Паеса (Едуарн Фернандес), прочул се с професионализма си в тайните операции.

Героят има потенциал да завърши всички поверени му дейности с цената на лични загуби, а невероятният му живот проследява разследващият журналист Мануел Сердан "Paesa: El espia de las mil caras" (2005 г.)

Замесените в световните интриги са лица, които стоят на високи позиции, включват се и  висши членове на  терористичната организация ЕТА. А шпионинът може да се окаже без помощници, въпреки заслугите си.

Осъзнавайки, че е сам в тази игра, Паеса се залавя с мисията да скрие политик, ограбил държава. Комисарят Луис Ролдан му предлага висок хонорар, ако успее да скрие още повече пари, но именно тук шпионинът вижда план да остане невредим и да отмъкне всичко за себе си.

Ще успее ли, разказва Родригес в изпълнения с екшън и напрежение филм. А в тази идея шпионинът вижда план как да отмъкне всичко и да остане невредим.

Гледайте "Човекът с хилядите лица" на 26 октомври от 00.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Внимавайте в Перник преди 3 години
Секта в Перник Профилакториум убива Софиянци защото така им наредили от горе!