Нащрек, защото "Мистър Щайн е онлайн"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
28 ное 2020 13:08, Петя Славова
3
Нащрек, защото "Мистър Щайн е онлайн"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Никога не е късно човек да опознае новите технологии. Точно до този извод стига и 75-годишният вдовец Пиер във филма "Мистър Щайн е онлайн".

Старецът, изигран от звездата Пиер Ришар бяга от монотонното си всекидневие, за което се грижи неговата дъщеря, като опознава онлайн срещите, в които вижда нов шанс за интересни запознанства.

Естествено, за да му обърнат внимание дамите, се налага героят да промени самоличността си, но точно това е възможно и съвсем естествено в интернет пространството.

Под режисурата на Стефан Роблен, героят се превръща от скромен възрастен господин в ловък изкусител на млади жени, готови да го последват надалеч. За да се изпълни планът на Пиер, се налага да бъде въвлечен и младият, но нищо неподозиращ Алекс.

Роблен създава доста комични ситуации, разглеждайки различните начини на ухажване през годините. След доста премеждия, персонажите стигат до един извод: сигурното и в миналото, и в настоящето е, че истината винаги се оказва най-силния коз в любовта. А във филма на Стефан Роблен тя има много лица - понякога е забравена, друг път забранена, често - объркана или просто е изчерпана.

В останалите роли ще видим Янис Леспер, Фани Валет, Стефан Бисо, Маша Мерил и др.Гледайте "Мистър Щайн е онлайн" на 28-и ноември от23.45 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
6
 
! Отговори
Мосадцуниме отзад преди 3 години
Не си заблудена ти, не си...
2
1
 
6
 
! Отговори
заблудена преди 3 години
По заглавието реших, че статията разглежда произраелската цензура в интернет.
1
1
 
7
 
! Отговори
Атанас Свиленов преди 3 години
Филмът хубав ли е или е немски? С любезното съдействие на Шайзела Изперкел.