Дженифър Лорънс с огнено червена коса

Актрисата участва в нов филм
10
Дженифър Лорънс с огнено червена коса
Снимка: БГНЕС


Дженифър Лорънс е експериментирала доста с прическите и боите за коса през годините, но всички я свързват само с едно – светли руси къдрици. Актрисата обаче е готова на всичко, за да се впише по най-добрия начин в дадена роля, включително да се преобрази до неузнаваемост.

На 1 декември Лорънс беше забелязана с яркочервена коса и бретон на снимачната площадка на филма „Don't Look Up“, където си партнира с Леонардо ди Каприо. Сцената, в която актрисата участва, се заснемаше на железопътна гара в Бостън. Въпреки че много от феновете се зачудиха дали това е перманентна промяна, по-скоро сме склонни да кажем, че всичко е в името на работата. Най-вероятно червените коси са перука, с която Лорънс по-добре ще се впише в ролята си.

Според Deadline, филмът разказва за края на света, като двама неизвестни астрономи обикалят из страните, за да предупредят човечеството за приближаващ астероид, който ще унищожи Земята.

Освен Лорънс и Ди Каприо, лентата събира А-отбора на Холивуд. Тимъти Шаламе, Мерил Стрийп, Джона Хил, Кейт Бланшет, Матю Пери, Ариана Гранде и други се очаква да се включат в състава.

Вижте червенокосата Дженифър Лорънс в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много е сладка, но руса и отва повече
2
1
 
0
 
! Отговори
SS преди 3 години
Кво кюфте е станала и тая ...
1
4
 
4
 
! Отговори
Радо преди 3 години
И Марчето от Гоце Делчев е с червена коса вече.