Любовта е възможна, когато "Мистър Щайн е онлайн"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
23 яну 2021 12:38, Петя Славова
5
Любовта е възможна, когато "Мистър Щайн е онлайн"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Представите за това как трябва да изглежда живота на възрастните хора преобръща 75-годишният пенсионер Пиер, който не иска да се отказва от идеята да е любопитен към света.

Оказва се, че крачката към младостта е голяма колкото един компютър и малки познания за него. Историята му разказва Стефан Роблен във филма "Мистър Щайн е онлайн".

Всекидневието на главния герой е ограничено около прекалената загриженост от страна на неговата дъщеря и мрачния апартамент, който напомня за починалата му съпруга.

До момента, в който не получава компютър и не узнава как да борави из сайтовете за запознанства. Използвайки опита си на романтик, героят се представя за по-млад и успява да спечели дамите на своя страна. Трудностите се появяват, когато те искат да се срещнат с него.

Роблен прави реверанс към възрастните хора, приети от обществото предимно като досадно бреме. Сред напрегнати и комични моменти, които се пораждат между двата паралелни свята, режисьорът извежда на преден план любовта с многото й лица - загубената, пропуснатата, изчерпаната или тепърва зараждащата се

Главната роля изпълнява Пиер Ришар ( "Високият рус мъж с черна обувка", "Неудачникът", "Бегълците" и "Бащите").

В останалите роли ще видим Янис Леспер, Фани Валет, Стефан Бисо, Маша Мерил и др.Гледайте "Мистър Щайн е онлайн" на 24 януари от 00.15 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
И невъзможна, когато мистър Щайн е пиян-залян...
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Опс Извинете Грешка
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мистър Щаин фен на Ябълките ? Това трябва да се види