Джулия Робъртс и Джордж Клуни с "Билет за Рая"

Двамата отново ще играят заедна
2 мар 2021 12:49, Петя Славова
3

Снимка: БГНЕС

12
Известният екранен тандем Джулия Робъртс и Джордж Клуни ще играят заедно в новия филм "Билет за рая", съобщава РТС.

Джулия Робъртс и Джордж Клуни играят разведена двойка, която се събира и отива в Бали, за да попречи на дъщеря им да направи същата грешка, която правят те преди 25 години, сключвайки брак, предава БГНЕС.

В новата "Универсална" романтична комедия "Билет за Рая", режисирана от Ола Паркър, Джулия Робъртс и Джордж Клуни ще бъдат заедно за пети път в един и същ филмов проект.

Въпреки че преди година заяви, че повече няма да снима романтични комедии, Джулия наруши думата си, може би заради дългогодишното си приятелство с Джордж Клуни.

Веднъж актрисата разкри, че приятелството им е едно от редките и искрени в Холивуд. Това се потвърждава от Клуни. На церемонията по награждаването на Британската академия за филмово и телевизионна изкуство /БАФТА/ през 2013 г., когато Клуни получава специална награда за Стенли Кубрик за успех във филма, Джулия я обяви, а актьорът отговори с думите:

"За мен беше голямо удоволствие да гледам как ставаш жената, каквато си сега. Тя е невероятна майка, прекрасна съпруга и страхотна приятелка.Наистина е чест да я имам до себе си тази вечер", казва Джордж Клуни.

В един разговор Клуни разкрива, че Джулия често посещава къщата му на езерото Комо в Италия и че е намерила страхотен баланс със съпругата му Амал Клуни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Не са ли вече възрастни за интимни сцени?"Модела "Макрон" им отваря вратите за поне още десетилетие напред, хахаха.
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заедна или задве?
1
3
 
4
 
! Отговори
Киро Рамбото преди 3 години
Не са ли вече възрастни за интимни сцени?