Почина Нед Бийти от "Супермен" и "Телевизионна мрежа"

Актьорът е с номинация за "Оскар"
Обновена: 14 юни 2021 14:57 | 14 юни 2021 14:57, Петя Славова
5
Почина Нед Бийти от "Супермен" и "Телевизионна мрежа"
Снимка: БГНЕС

На 83 години почина актьорът Нед Бийти, съобщава Асошиейтед прес. Познат е от участието му в "Избавление", "Супермен", "Играта на играчките 3", "Телевизионна мрежа".

"Нед почина от естествена смърт в неделя сутринта, заобиколен от семейството и близките си. Той беше легендарен и емблематичен талант, както и скъп приятел, който ще липсва на всички ни", пише в изявлението на агента му Дебора Милър.

Нед Бийти е роден в Кентъки.Дебютът му в игралното кино е през 1972 г. във филма на Джон Бурман - "Избавление". Кариерата му е дълга и продължава до 2013 г. Познаваме го и в "Цялото президентско войнство", гласът му е в третата част на анимацията "Играта на играчките", а участието му в "Телевизионна мрежа" през 1976 г. е оценено с номинация за "Оскар" за най-добър актьор в поддържаща роля.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За мъж 83 години си е повече от добре. Изглежда че нее прекалявал с нищо излишно. А за тези дето се чудят за естествената смърт ще им кажа. Това е смърта която идва след като ви изтече визата на земните дни. Нали не си мислите че сте с постоянна виза на пребиваване на земята. Не тук пристигаме с временна виза. Постоянната виза е там горе в небесната и галактическата безкрайност.
2
7
 
4
 
! Отговори
Ваксините за КОВИД преди 2 години
нямат прошка!
1
3
 
12
 
! Отговори
Учуден преди 2 години
Има ли още естествена смърт??