Какво се крие зад привидната"Американска идилия"?

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
28 ное 2021 11:17, Петя Славова
6
Какво се крие зад привидната"Американска идилия"?
Снимка: Bulgaria ON AIR

Юън Макгрегър сяда на режисьорския стол във филма "Американска идилия". Режисьорският му дебют е по наградения с Пулицър роман на Филип Рот "Американски пасторал".

Сюжетът търси какво се крие зад привидно идилчното съществуване на едно образцово американско семейство през втората половина на 20-и век.

Освен режисьор Макгрегър изпълнява и главната роля на Симор Левов с прякор Шведа. В миналото прочут гимназиален спортиста, а сега – успешен бизнесмен, който е женен за кралицата на красотата Даун.

Под лъскавата повърхност на живота на Шведа и Даун обаче назряват трусове. Когато любимата им дъщеря Мери изчезва след като е обвинена, че е извършила терористичен атентат, Шведа се зарича, че ще я намери и отново ще обедини семейството си.

Това, което открива през годините на неуморно издирване го разтърсва из основи, принуждавайки го да погледне отвъд повърхността и да се изправи срещу хаоса, оформящ света около него.

Гледайте "Американска идилия" на 27 ноември от 22.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
6
 
! Отговори
защо преди 2 години
"Гледайте "Американска идилия" на 27 ноември от 22.00 часа по телевизия" Петя, днес е 28.11. Аз не мога да го гледам, а ти можеш ли?
4
1
 
5
 
! Отговори
Словянин преди 2 години
Просто ФАЩ.
3
1
 
6
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Аз съм на порнхъб нема да го гледам :)))
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Американски пай, американски нинджи, американски прелести, американски идилии, още нещо американско няма ли да ни натикат в лицето.
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
полицейщина и чипоносен еврейн печелещ от гърба на пр0стите работещи маси