3111 изгубени паспорта в изборния ден

11 акта за нарушения са издали от МВР
24 окт 2011 07:30,
6
3111 изгубени паспорта в изборния ден
Снимка: Архив Булфото

В резултат на проверки по 233 сигнала са съставени 11 акта за административни нарушения на изборните права на гражданите, съобщават от МВР.

18 са образуваните досъдебни производства за нарушения на изборното право.

274 обаждания от граждани са получени по откритата линия на МВР. Служителите на реда са оказали в 40 случая съдействие на секционни избирателни комисии.

В изборния ден властите са издали 3111 удостоверения за изгубени, откраднати, повредени или унищожени документи за самоличност.

До 15 часа гражданите можеха да получат такива удостоверения от районните полицейски управления, а до 17 часа – от областните дирекции „Полиция”.

Всички гранични пунктове на страната функционират нормално. Няма струпване на автомобили, отчитат силите на реда.

Трафикът е нормален. Автобусите пътуват предимно по редовни автобусни линии. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: мврдокументиизбори 2011
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
Няма ли да престанат фанатизираните писачи на ГЕРБ да се изявяват във форумите, питам се аз? Какво става, когато трите ключови лоста на управлението в България се заемат от една партия, отговорът е ясен за средно умния човек - тоталитаризъм. И тогава не комунист ще е *** дума, а гербер. И ви го пише човек, който няма сантимент към червената партия, за мен реалността е една - България не е мръднала напред откакто ГЕРБ управляват, от две години слушам как някой, някъде им е виновен за нещо.
4
4
 
4
 
! Отговори
ТОВА ЛИ ИСКАШ преди 12 години
Ако изберат КОМУНИСТ за президент с помощта на ДОГАН, ще станат две ОЧЕВАДНИ ЛОШИ НЕЩА: 1.Служителите на ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ще бъдат турци, както беше навремето МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО и изтичане на тайни към СССР и Турция, а Доган ще получи още един тлъст хонорар, но този път, като брокер, а не като хидролог; 2.Всички престъпници от ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ще бъдат помилвани, както например Дон Цеци и още 463 бандити за мандата на Първаноглу.
3
6
 
3
 
! Отговори
Фандъкови преди 12 години
Един човек умрял и отишъл в рая.Там той видял голяма стена от часовници зад Св. Петър.-За какво са всичките тези часовници?Св. Петър отговорил,че това са часовниците на лъжите.Всеки път когато лъжеш,стрелките на часовника се движат с една секунда напред.-А на кого е този часовник?-Това е часовникът на Майка Тереза.Стрелките му не са се поместили,тя никога не е казала лъжа.-А къде е часовникът на Бате Бойко?-попитал човекът.-Неговият ли?В офиса на Исус е... ползва го за вентилатор...
2
0
 
6
 
! Отговори
еххх преди 12 години
май има 3111 фалшиви гласа...как се сетиха,че са си загубили личните карти в деня на изборите и си извадиха удостоверения....и тая година в нито една медия не се каза за автобуси от турция което е много интересно
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вече не се ли казват лични карти (л. к., ***-та и т. н.)?