Кадиев иска „Биг брадър” в София

За повече пари в сектор сигурност се обяви, той
15 окт 2011 14:22,
159
Кадиев иска „Биг брадър” в София
Георги Кадиев. Снимка: БТА

Трябва да има повече камери в столицата, а общинската полиция да се развие. Това мнение изрази пред Дарик кандидатът за кмет на София от БСП Георги Кадиев.

От думите му стана ясно, че и средствата от общинския бюджет, които се заделят за сигурност, трябва да се увеличат.

Камерите помагат в борбата с престъпността, категоричен бе Кадиев и даде пример с британската столица Лондон, където във всеки един момент хората биват снимани от четири камери по статистика. Той би предложил на общинския съвет да приеме наредба и да бъдат стимулирани магазини и частни собственици сами да слагат записващите устройства.

Общинската полиция също трябва да е приоритет и да се развие силно според него, като примерът му този път е от белгийската столица Брюксел, където там полицият наброява 2500 души, а в София те са 110 човека.

20 на сто от белгийския бюджет отиват за сигурност, а в София по думите му по-малко от половин процент.

Най-несправедливият вариант за такса смет е според данъчната оценка, а най-справедливият - според количеството боклук, смята кандидатът за кмет на БСП.

Компромисният вариант е според броя на хората в жилището, коментира той. Кадиев сподели, че готви нова апликационна форма за завода за боклука в столицата.

Според него сред бездомните кучета трябва да се умъртвяват само тези, които са

На въпрос защо иска да бъде кмет на София, претендентът на БСП отговори, че иска да живее в по-добър град.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още по темата: Георги Кадиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
0
 
0
 
! Отговори
КАДИЯТА... преди 12 години
...Я КАЖИ , КОЛКО ГУШНА ЖЕНАТИ ОТ ПРОДАЖБАТА НА ТОК ....В ЧУЖБИНА???!!!АЙДЕ , НЕ СЕ ПРАВИ НА "СКРОМНА СЕЛСКА ,ДРУГАРКА"......ЗА ДА НЕ ТИ ВАДИМЕ СЪДРАНИТЕ ,ЧЕРВЕНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ КЮЛОТИ....НА ПОКАЗ, ПРЕД ИЗБОРИТЕ ХА,ХА,ХААА...!НЕ СИ ЗА "КМЕТ" , КАДИЯТА......МНОГО ТЕ ОХРАНИХА В "ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ"--ГОЛЕМА ТИ Е ХАПКАТА .....И РУШВЕТА!
144
0
 
0
 
! Отговори
Галя преди 12 години
Не мисля, че с камери ще се реши въпросът с битовата престъпност в София. Още повече не ми се мисли, че проектът за завод за *** трябва да стартира отново. Кадиев не предлага нищо рационално!
143
1
 
1
 
! Отговори
Ив преди 12 години
Тоя па... безгласната буква се обади хаххахи
142
2
 
1
 
! Отговори
кикс преди 12 години
А по апартаментите на хората няма ли да поиска да сложат камери??
141
0
 
4
 
! Отговори
Горо преди 12 години
- А на в кметствата, на парламента и т.н. - кога ще им сложиме "Биг брадър"?!!!
140
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абсолютен популист
139
1
 
4
 
! Отговори
мичо преди 12 години
По принцип повече камери е по-добре. В Лондон дори хората от няколко блока се събират и плащат сами на фирмички да следат и записват всичко с камери. На човек му трябва уединение в къщи, не на улицата. Но Кадиев кмет - НЕ. С милионите дето ги окраде с фирмата на жена си за ток, по никакъв начин не го заслужава.
138
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вместо Биг Брадър, най-много да стане Бит Брадър, пък ако ще не на 4, на 40 камери и HD да заснемат как са го набили.
137
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лично президентът ЖЕЛЕВ връчи на ДОГАН мандат да състави българското правителство парадокс, какъвто световната история не познава. Осъден за шпионаж срещу България и лежал 3 години в затвора, да определя българското правителство!АХМЕД ДОГАН определяше не само българското правителство, той определяше и бъдещето на българската нация. И той определи такова бъдеще, че повече от 20 години страната ни не може да излезе от блатото, в което той и избраните от него политически пионки съзнателно ни натикаха.
136
0
 
3
 
! Отговори
АШИМ преди 12 години
АС ПЪК ИСКАМ В ДАНСИНГСТАР :)
135
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДПС официално няма да издигне кандидат за президент и кандидат за кмет на София , решението на ДПС е да подкрепи кандидата на БСП Ивайло Калфин както и кандидата за кмет на София - Георги Кадиев. Това вкючва освен мюсулманският електорат регистриран като живущи в България , така и финансирани от Турското правителство граждани живеещи в Турция и не говорещи Български език които по закон имат право на гласуване за избор на президент на България и кмет на София Да им бъде обяснено с кой номер бюлетина да гласуват и да бъдат отпуснати автобуси от Турция до България за сметка на Турското правителство както и ежедневни разходи за храна и настаняване по време на екскурзията с цел избирането на Ивайло Калфин за президент на България и Георги Кадиев за кмет на София Тъжното в случея е че голям процент наричащи се Българи изповядващи Православната Християнска религия И живеещи в България , ще подкрепят същият кандидат , без да им бъде осигурен безплатен превоз , храна и настаняване и без да им се казва кой номер бюлетина да пуснат ще подкрепят същият кандидат по съвест което автоматично ги поставя на нивото на ексурзиянтите а и както се подразбира едно ниво надолуВсички престъпни групировки и партии както и имащите интерес България да бива спъвана по пътя на Европа ще подкрепят същият кандидат след резултатите от първият тур Аз ще гласувам за Плевенлиев не защото е пич- не защото е много умен не защотоГо харесвам а защото това е единственият който има шанс срещу гореспоменататаАнти-Българска мафия Нека Бог да пази България
134
2
 
7
 
! Отговори
Боби преди 12 години
Със сигурност Кадиев е много зад Фандъкова, той не може да управлява столицата!
133
0
 
7
 
! Отговори
чегевара преди 12 години
отдавна бсп не е партия на трудовите хора със социалистически идеидали кадиев,дали овчарци,масларки,батко и братковци всички са един дол дренкибсп е и натовска партия защото тия *** и майките си продават за долари и евробсп не е алтернативаскоро ще има истинска социалистическа партия
132
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
хах абе този човек откъде излезна просто незнам как може да има такива кандидат кметове
131
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя *** кадиев откъде го изкопаха не мога да разбера, далавераджия и тарикат тръгнал морал да раздава.Този мястото му е в затвора, не в кметсвото!
130
2
 
1
 
! Отговори
ЯО преди 12 години
Като гледате заглавието за засилване на сигурността и безсрамната реклама на кандидата им за президент, усещате ли как пращи от политически цинизъм? Те затова моля трезвомислещите да не се хващат да гласуват за калфината физиономия. Самия Кадиев ми вдъхва поне някакъв малък процент доверие, ама заради партийното му пристрастие не бих го подкрепил за кмет.
129
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не си плаща данък сгради и данък смет защото умишлено от 8 години палата му стои без акт 16
128
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
кадиев да каже защо не плаща данък сгради и данък смет
127
2
 
6
 
! Отговори
До 136 преди 12 години
Когато пуснеш бюлетината за Кадиев - не забравяй че е издигнат с кандидатура на БСПКогато проумееш че е срамно президента на България да убива защитени видове животнии се е лекувал от трипер - при това от дете (на 15г) - не забравяй коя политическа партияго е издигнала за кандидат - все пак сме в Евросъюза а това е недопустимо и за Африкански президент Не се оплаквай че България е на последно място по доходи в ЕвросъюзаИ на първо място по високи цени корупция и тн ШЕНГЕН ЛИ ? Ти си луд
126
7
 
0
 
! Отговори
Smart преди 12 години
До 132 - "Твърдо за Фандъкова кмет!"Ей такива заблудени шилета избраха Боко тиквата за премиер, след това и куклата на конци за кмет на Сф. Какво сте си представяли - не знам?!Невярвах, че още има толкова заблудени хора!А, иначе идеята на Кадиев е изключително належаща за реализиране! ! !