Касиране на вота във Варна ще иска изгубилият кандидат

Марешки обвини местни политически лидери, че са предали варненци
Обновена: 31 окт 2011 11:31 | 30 окт 2011 23:12,
39
Касиране на вота във Варна ще иска изгубилият кандидат
Снимка: БТА
Загубилият кандидат за кмет на Варна Веселин Марешки най-вероятно утре ще внесе иск за касиране на изборите в града, съобщи БТА. Марешки ще изчака окончателния резултат от балотажа, за да внесе иска. 
 
Според предварителните резултати досегашният кмет на Варна – Кирил Йорданов, издигнат този път от ГЕРБ, взима нов мандат с преднина от над 20% пред опонента си.
 
Марешки обвини много от местните политически лидери, че са предали варненци, като са се отрекли от своите позиции и са подкрепили Кирил Йорданов. 
 
Изгубилият кандидат даде за пример местните централи на СДС, ДСБ и коалиция "Варна утре", в която влизат ВМРО-БНД, "Гергьовден", "Новото време" и БНД. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
0
 
! Отговори
А-я преди 12 години
До 37:Много е важно, когато решите да поучавате някого и привеждате за целта примери, да бъдете изключително точен. Албена не е курорт на Варна, Албена винаги е била в област Добрич. А за възникналия спор - малко безмислен ми се вижда, Варна си е Варна, все пак не Бургас наричаме "морска столица". :) А иначе градът си е хубав. :) Но Варна винаги е била и надявам се за вбъдеще ще бъде преди Бургар. :)
40
0
 
1
 
! Отговори
Варна преди 12 години
С уважение към другите населени места,но Варна е била и си остава най-реномирания черноморски град.Така,че излишен е спора по-долу.Друг е въпроса ,че управата му не е по волята на жителите в него.
39
1
 
2
 
! Отговори
mrazq_da_mrazq преди 12 години
syjalqvam za latinicata! Zna4i vyv Varna e pylno s koli s registracii ot drugi gradove... pylno e i s ruski, rumynski, ukrainski i moldovski avtomobili m/u drugoto... varna potyva - da! No vse o6te e edin gystonaselen grad v koito nikoi ne te gleda lo6o i ne ti natqkva, 4e ne si ot tuk! Varna ot predi 100 godini si e tyrgovsko pristani6te s internacionalno naselenie! ... Burgas? Edni krasiv grad... v koito ne bih jivql :)
38
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 12 години
а кога ще даде обещаните преди изборите пари,за да гласуваме за него и за партията,чиято листа оглавяваше синът му???Либерален алианс е в Общинския съвет на Варна вече,а хората които гласуваха за тях-ще пият студена вода
37
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Варна и туризъм хахахах, пич по южното черноморие легловата база е три пъти по голяма, точно къде са древните селища Несебър и Созопол ? Вие едни златни и една пенсионерска Албена имате. Поне се научи да пишеш на родния си език, а не на маймуница.
36
3
 
2
 
! Отговори
varna преди 12 години
are burgaski selqnino stoi si v burgaskoto selo kadeto ravitie i za magaziner nqmate varna tova varna onova ama ako ne e varna nqma i kurortite i nqma da ima i turizam v balgariq kakvo ima burgas 4e go hvali6 tolkova be selsko 4ove4e
35
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Варненецо надут си до пръсване просто. Алея първа но застроена с хотели като тия на Златните, Стадион какъвто в Бургас си има от десетилетия или забрави за бившия Нефтохомик вие сте си на ниво картофени ниви, пристанище, но Бургаското е по голямо с по голям товарооборот по перспективно с лесни връзки до граници и до големия пазар София, Варненци не ходите на плажа във Варна но защо, просто защото всяка година ХЕИ е на ръба да го затвори заради фекалии, но то е нормално като нямаш пречиствателна и водите от града се изливат в едни дерета които се вливат директно на плажа. Тия плажове който си изредил половината са заплашени от свлачища. Само един град в света може да е толкова ***, че да си продаде морската градина на трибуквена мутренска групировка.Е драги пишман морски столичани иИскайте си мостове, пристанища стадиони и т.н. той Кирчо под командването на медузите и *** всичко ще ви даде хаха
34
1
 
3
 
! Отговори
до 28 преди 12 години
Прав си!!! И в трите града съм имал щастието да живея, както и в ред други (понеже работата ми го налагаше), но най-устроено, красиво, чисто и по Европейски направено си е в тези 3 града ! Поздравявам жителите им!!! :)
33
4
 
3
 
! Отговори
варненец преди 12 години
не съм"надут варненец" ! просто някои хора тука много са си повярвали ! това което прави кмета на бургас/градинки ,фонтанчета/ във варна се случи много отдавна! желанията на варненци са повече от боядиване на някакво мостче ! нов мост,нов стадион, ново пристанище, алея първа....това са нещата които искаме ! а да те светна че никой варненец не ходи на градските плажове много отдавна, а на галата, кабакум,черноморец ! ...а интересно защо всички се тикат в "кочините" софия и варна? ами да отиват в бургас бе!...хахахаха
32
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
София има повече квартали от Варна и София има повече улици от Варна, ноо това са показатели само за *** надут варненски ***, защото въпреки това, София е най -мръсната, най-селската, най-гнусна, най-неорганизираната и най-пренаселена, с най-много дупки най бруталното движение и т.н. столица в Европа. Варна я гони по тия показатели, но това не прави тия градове привлекателни за живеене нито ги прави добри градове. И да плажа е изкуствен има го благодарение на буните.
31
4
 
7
 
! Отговори
варненец преди 12 години
Абе стига с тоя бургас бе *** ! Направо умрях от смях,като ви четох глупостите ! "Нова морска градина" ,"По-голяма община като площ" !"Варненския плаж-изкуствен'!!! Абе вие нормални ли сте бе?! Кой град освен варна има 12 нови квартала/даже не съм сигурен дали не са повече/? Кой град освен варна /и софия разбира се/ има 800 км. булеварди и улици? кой? Докога ще лъжете че резиденция Евксиновград била разбираш ли "край варна" ? Варна не е Бургас, да приобщава бивши села към общината/сарафово- 8 километра ниви го делят от първите блокове на бургас ! / АРЕ МАЛКО СЕ ОСЪЗНАЙТЕ МОЛЯ ВИ СЕ ! БЛАГОДАРЯ !
30
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да и на половина на варна не са по дупки, по мръсотия, по хотели в морската, по разбити тротоари, по брой коли паркирани по същите тротоари, по пари откраднати от групировките, и на половина не са от самочувствието на пропадналите варненци и т.н. и т.н.
29
2
 
6
 
! Отговори
аз преди 12 години
Бургазлии , спокойно , още и наполовина на Варна не сте :)п.с. Казва се Варненец, не Варналия !
28
6
 
4
 
! Отговори
:) преди 12 години
Стара Загора, Бургас и Пловдив- това са качествените места за живот в България. Другите няма какво да се плюнчите :)
27
9
 
6
 
! Отговори
Тими преди 12 години
ПОВРЪЩА МИ СЕ ВЕЧЕ КАТО ЧУЯ ДУМИТЕ : ВАРНА И СОФИЯ! НЕ СЕ ВЪРТИ ЦЕЛИЯТ СВЯТ ОКОЛО ТЕЗИ ДВА, ПЪЛНИ С ДИВИ *** И НАДУТИ ФРЪЦЛИ, ГРАДА!!! АЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ!!!
26
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това нищо не означава, просто. Идваме да ползваме евтините държавни университети, да гуляйстваме 4-6 години в пишман морската столица на разврата рай за студентите които търсят мизерно, но евтино. Във Варна аз виждам и доста Ямболски, Сливенски, Щуменски, Добрички, Разградски коли :).Варна като град назадва с всяка година и това са фактите не зависимо дали на Варненци им харесват. Е честит Ви нов стар кмет който ще развие града та цяла българия да се пресели там хаха
25
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Щом казвате, сигурно Бургас е пред Варна, само не мога да разбера защо като тръгна по варненските улици срещам толкова много бургаски коли, а в Бургас и една варненска не съм виждал. Та колкото и добре да е в Бургас, явно има много мазохости дето са се преместили във Варна.
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе когато става дума да се избере между Киро-ментата и този мутант, колкото и да е неприятно, всеи нормален чивек ще избере киро. Единствено ме е яд, че тиквата после ще се хвали колко много хора са гласували за неговия кандидат. А работата е по-скоро от двама отвратеняци да се избере по-малко отвратителния.
23
3
 
9
 
! Отговори
Georgi преди 12 години
Магарешки, кажи колко средства отклонява един кмет, че един мултимилионер да се кандидатира за кмет. Казал го е Алеко : келепирец има в тази работа
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бургазилията под мен даже не е споменал това, че Бургаското пристанище е по голямо от Варненското, че Тракия влиза в Бургас и града не е задушен от групировка като ***.