Сал една целувка иска Доган за подкрепата на Калфин

"Явно нощта е бременна с нови тенденции, самооценки, оценки"
Обновена: 24 окт 2011 10:46 | 24 окт 2011 03:00,
176
Сал една целувка иска Доган за подкрепата на Калфин
Снимка: ДПС

Явно нощта е бременна с нови тенденции, самооценки, оценки, дори и неидентифицирани феномени в политиката. Това каза лидерът на ДПС Ахмед Доган на пресконференция в международния пресцентър в НДК след вота 2 в 1.

От ДПС отчетоха, че партията запазва позициите в местната власт с тенденции за разширяване.

"Бяхме по-пасивни на президентския вот. Първо искахме да сме наясно с профила на президента на страната", обясни Доган.

Той формулира три критерия за държавен глава - да гарантира мира и сигурността; да е един от гарантите на необратимостта на демократичния процес и да не бъде пасивен наблюдател на политическия живот, а да е ключ, портал, да бъде съсубект за привличане на необходимите инвестиции в страната.

"Според тези критерии двойката Калфин-Данаилов, чичо Ламбо, както му викаме по-нежно, са най-подходящите с адекватното си поведение, начин на мислене, с човешкото си измерение плюс експертност", аргументира избора си Доган.

"Ще направим всичко възможно да получат подкрепа от нашите избиратели", увери лидерът на ДПС.

"ДПС не иска нещо за подкрепата за Калфин. Никога не сме искали. Ще искаме една хубава целувка", пошегува се Доган.

Сокола не се опасява, че ще направи "мечешка услуга" на БСП с подкрепата си: "Ние сме нормална българска партия", изтъкна той.

Лидерът на ДПС отново заяви, че изходът за спасението на страната са предсрочните парламентарни избори.

На въпрос каква е тайната на мобилизацията на електората на ДПС, Доган отговори така: "Основната ми идея е била една: обяснявал съм във всички региони, че само след няколко години ще се срамуваме да обясняваме на децата си как и защо сме допуснали сега управляващите да заемат такава позиция в страната ни".

От ДПС иронизираха твърдението на ГЕРБ, че са направили пробив в смесените райони.

"Бих попитал за цветните сънища на Цветанов ли говорим или за политически реалности", каза зам-шефът на ДПС Лютви Местан.  "Изглежда , че Цветанов и ГЕРБ продължават да бъркат желаното с реалното. ГЕРБ на балотаж в Черноочене може, ако меракът беше като моженето, а явно, че по отношение на моженето ГЕРБ никак ги няма", захапа управляващите Местан.

"Изборът на Плевнелиев нищо добро не ни вещае от гледна точка на демократичния модел", отсече Доган. Новото политическото време може би започва от тази вечер и след седмица ще получи по-очертан профил и по-голяма отчетливост, прогнозира той.

Оценката на ДПС за представянето на ГЕРБ на изборите е провал. "Управляващата партия с такава власт да си прави самооценка за победители, когато са спечелили само 3 области на първи тур, най-малкото е некоректно, бих казал дори недоразумение", коментира Доган.

"Уверявам ви, че ДПС не се приема толкова на сериозно както изглежда отвън, ако без ДПС се избере президент, бихме били доволни. Това е част от сценария за сатанизиране на ДПС", смята партийният лидер.

"В последните 26 години никой не е успял да ме накара да се чувствам застрашен от нещо, не дай боже, да се страхувам. Аз съм си борец и който предприема подобни инструменти за пораждане на страх, мисля, че бърка. Животът ме е научил да не бягам от страха, а да тръгна срещу него. Имайте предвид и това", подчерта Доган.

"Много случайни хора влизат в политиката. Случайните личности, неподготвени, да не говорим за компетентност и отговорност, са едни от най-големите бичове на този измъчен преход в последните 20 години. И за голямо съжаление продължават да се възпроизвеждат", констатира още лидерът на ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Обаче усмивката му е многозначителна.Направо Мона Лиза 2!
169
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Личи си шкуловката на ДС и в двамата. Затова се казват спецслужби
168
0
 
1
 
! Отговори
още до 138 виждай преди 12 години
Имаше наистина сигурна заплата и работа защото съществуваше СИВ/ съюз за икинимическа взаимопомощ/ и икономика ..........и дългогодишни осигурителни фондове ,които ако бяха ограбени нямаше да сме в това бедствено положение сега
167
0
 
1
 
! Отговори
до 138 с радостното преди 12 години
детство.Тогава съм живял и аз. 15 години живяхме в приземен полу етаж ,за да ни признаят за крайно нуждаещи се.......а парите ни набираха лихво точки за 69кв апартамент върху Принудително отчуждената ни парцела от 1500 кв.м с голямата привилегия да избираме първи!
166
1
 
1
 
! Отговори
132 ти си.... преди 12 години
Коварно изопачаваш реалността!!Доган е реална сила .Толкова силен ,че може открито да изразява мнението си.
165
1
 
4
 
! Отговори
българин преди 12 години
Тази целувка ще е смъртоносна .
164
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И къде я искат таз цалувка?Егати первезниците!
163
2
 
2
 
! Отговори
lady gaga преди 12 години
Г-Н Доган ,колко красиво се изказвате винаги!!!Браво на вас !Вие сте нашият герой!Бъдете жив и здрав дълги години!ins.
162
2
 
7
 
! Отговори
НЕ Е ВЕРНО ,БЕ... преди 12 години
САМО С ЦЕЛУВКА , ...НЕ СТАВА!ДОГАН ГИ ИСКА..... ДА СА С ИБРИЦИТЕ НА БАЛОТАЖА...!ГАРАНЦИЯ , ЧЕ ЦЕЛАТА ПАРТИЯ.... СЕ Е ПОДМИЛА!
161
2
 
12
 
! Отговори
Yonex преди 12 години
Доган каза "целувка", но БСП да свалят гащите и да чакат голям.....секс.
160
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
много топло ще да е било снощи в залата, целият лъщешеза случайните хора, дето влизали в политиката, направо ме разсмя - сякаш той не е там по едната случайност и сякаш не о*ира положението във властта и държавата вече две десетилетияи после, БСП можели и сами да спечелят, ама без ДПС нямало как да спечелят (: (: (:
159
1
 
10
 
! Отговори
Без коментар преди 12 години
Разпределение на избирателитеПО ВЪЗРАСТИзбиратели от 18 до 30 години: Плевнелиев - 42.2 %, Кунева - 21 %, Калфин -15.5 %.Избиратели от 31 до 60 години: Плевнелиев - 43.5 %, Кунева -16.4%, Калфин -24.2%.Избиратели над 61 години : Плевнелиев -33.6%, Калфин -45.4%, Кунева -7.3%.НА ЕТНИЧЕСКИ ПРИНЦИПБългари: Плевнелиев 43.3%, Калфин - 26.4 %, Кунева 14.6%.Турци: Плевнелиев - 20.1%, Калфин 44%, Кунева 18.8%.***: Плевнелиев - 30.5%, Калфин 33.8%, Кунева - 11.8%.ПО ОБРАЗОВАНИЕВисше образование: Плевнелиев - 41.6%, Калфин - 25.6%, Кунева - 16.6%.Средно образование: Плевнелиев - 43.3%, Калфин - 14.8%, Кунева -26.6%.Основно образование: Плевнелиев -28%, Калфин - 47%, Кунева - 9%.
158
2
 
11
 
! Отговори
Иван Манолков преди 12 години
Цялата турско-комунистическа *** , марш в ъгъла и тихо , не искам да ви чувам повече , чее много мирише , като си отворите , лъжливите усти !!!!
157
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
скоро ще обесим дръндарския полуциганин
156
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много интересно, Доган не посочва мястото за целувката. Другите на това може пък да му викат ***, кой знае?...
155
0
 
5
 
! Отговори
do 154 преди 12 години
Dogan ne licemernichi?...tva zvu4i kato-Mariika ne e k..va,da be da..
154
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Доган не иска нищо - само една целувка. С нея обаче ще стане ясно на света коя е една от главите на октопода в БГ, без която явно нещата нямало да се случат. Това е и признание от страна на Калфин, че може и БСП да го е издигнало, но спечели ли, помогнал му е Доган. А после Калфин ще му помогне за други неща...
153
12
 
2
 
! Отговори
Питащ преди 12 години
Брей от тези 50 милиона за рекламна кампания на ГЕРБ много интересно колко се плащат на платените ченгета тука във форума.Що не не светнете обикновените хора колко Ви е тарифата 10лв/час или повече?
152
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво на Доган,поне не лицемерничи,а си заявява открито подкрепата...ако не сега,то ще са предсрочни,но герб няма да вирее....
151
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отмъщението на Доган за разрушеното барбекю. Такъв публичен позор не се прощава лесно

Спонсорирани публикации