Лятото, градът и... Кари

Излиза втората част от новата поредица „Дневниците на Кари Брадшоу” на Кандис Бушнел
28 юли 2011 15:37,
1
Лятото, градът и... Кари
Корица: Кръгозор

След „Дневниците на Кари Брадшоу”, която ни разкри как Кари Брадшоу се превръща от обикновено момиче в талантлив писател, у нас излиза и втората част от новата поредица на Кандис Бушнел, под заглавие „Лятото и градът”.

Книгата разказва за първото лято на Кари в Манхатън и началото на приятелството й със Саманта, Миранда и Шарлот.

В Голямата ябълка Кари се втурва в живота и се опитва да се превърне от провинциално „пиленце” – както я нарича на шега Саманта – в личността, която винаги е искала да бъде.

Среща се с истински писатели, на които се възхищава, сприятелява се с хора, за каквито винаги е мечтала и има невероятен напредък в курса по творческо писане.

Лятото е магическо време в Ню Йорк и Кари е влюбена във всичко около себе си - бутиците за маркови дрехи, дивите купони и великолепните мъже.

Вече има нови приятели, които я въвеждат в бляскавия и вълнуващ живот на Манхатън.

Тук Кари среща Саманта и Миранда за пръв път. И следва техните напътствия как да оцелее в градската джунгла и да отхапе своето парче от „голямата ябълка“!

Книгата ни връща в 80-те години на миналия век и ни разкрива и някои не толкова приятни моменти от съзряването на всяко момиче. Въпреки на места доста сериозни теми това е една изключително вълнуваща история, която носи лятно настроение.

Още по темата

Седемнайсетгодишната Кари понякога показва, че е много по-разумна и зряла от по-възрастното си превъплъщение, което сме виждали и в сериала, и в игралните филми „Сексът и градът”.

Прочети откъс от "Лятото и градът"!

Кандис Бушнел е родена на 1 декември 1958 в Гластънбъри, Кънектикът. Дългогодишен журналист и писател. Омъжена е за балетиста Чарлз Аскегард от 2002 насам.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
През декември да очакваме ли Зимата и градът?