Четиво за плетиво

Богато илюстровано издание показва различни видове прежди и техните характеристики
Обновена: 9 дек 2011 16:38 | 9 дек 2011 16:37, Петя Славова
0
Четиво за плетиво
Снимка: БГ Книга

С богато илюстрирано издание може “Да се научим да плетем”. Книгата излиза на 12 декември и е подходяща както за начинаещи, така и за майстори на плетивото. В нея ще открием детайлни и онагледени обяснения за това как да направим примка – основата на всяка техника за заплитане.

Изданието също така включва и ателие за моден дизайн, което ще предизвика творческата ни фантазия и ще даде идеи на читателя да проектира свои оригинални модели.

Пълният курс по плетене показва различни видове прежди и техните характеристики, пособия за плетене и помощни средства, които да улесняват живота на страстните плетачи и плетачки, схеми и мостри.

Книгата съдържа голямо разнообразие oт библиотеки с плетки на вече познати шарки, мотиви и фигури, а във всяко от ателиетата са включени модели, изпълнени с различните техники, разработени специално, за да могат читателите да упражняват уменията си по време на курса.

„Да се научим да плетем” е собственото ръководство за плетене на авторката Деби Блис, от което тя се е постарала да изключи излишните и често объркващи варианти на някои начини и способи за плетене.
На тяхно място са добавени проверени от личната й практирка и предпочитани от нея техники.

Книгата е разделенана на ателиета, като всяко от тях предлага решения на затрудненията, съпътстващи различните техники на плетене. Ателието за сглобяване ще помогне на читателите да преодолеят и последните препятствията по пътя към перфектното плетиво.

Преводът е на Елена Стоянова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари