Затварят в клетка участник от X Factor

Мартин Котрулев се включва в нетрадиционна премиера на книга
1
Затварят в клетка участник от X Factor
Мартин Котрулев. Снимка: Булфото, архив

Най-обсъжданата книга за 2014 - "Полулош", ще бъде представена със специална акция на Пролетния базар на книгата в НДК. Още преди излизането си тя разби два световни рекорда на Гинес -  за "Най-превеждана книга от дебютиращ автор, преди публикуване" и "Най-превеждана книга за деца от дебютиращ автор, преди публикуване".

Родното издателство "Колибри" готви нетрадиционна премиера на "Полулош" на 7 юни, събота, от 10:30 часа.

Специалната клетка, която ще бъде инсталирана в НДК е съществена част от вълнуващата историята на главния герой Натан. Той е незаконно роденият син на най-суровия черен магьосник в Европа, прочул се с кървавите си безчинства и невероятните си способности. Когато Кора, майката на младежа умира, той е обречен да се справя сам с изпитанията на живота. Изоставен от едните и отхвърлян от другите заради смесения си произход, Натан си блъска главата върху въпроси като "Какво е да си полулош? Откъде идва лошотията? По наследство ли се предава от баща на син?". Той е окован в средата на нищото поради една единствена причина, той е този от когото всички се страхуват.

Участникът от последния сезон на X Factor Мартин Котрулев ще се превъплъти в образа на Натан и ще позволи да бъде окован в клетка, пред очите на посетителите на Пролетния базар на книгата в НДК. Също така ще сподели с тях най-съкровените мисли на Полулошия.

За всички, които не се страхуват да влязат в клетката на Натан, тя ще остане в събота и неделя на територията на НДК (първи полуетаж, вляво). Всеки, който се снима в нея, качи своя снимка като Полулош във Фейсбук страницата на Колибри и се тагне, ще участва в томбола, от която ще бъдат изтеглени трима печеливши. Те ще получат оригинално английско издание на “Полулош” с автограф от Сали Грийн.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари