Какво печелим, когато осъзнаем, че няма нищо за губене?

Книгата на на бившия уличен гангстер Райън Блеър е вече на пазара
29 юли 2014 13:51,
5
Какво печелим, когато осъзнаем, че няма нищо за губене?
Снимка: Издателство "Изток-Запад"

От всяка трудна за нас ситуация има поне един изход по пътя към успеха, стига да имаме подходящата мисловна нагласа. Едва когато осъзнаем, че нямаме нищо за губене, печелим всичко – това е лайтмотивът в книгата „Нищо не губиш, печелиш всичко“ (ИК „Изток-Запад“) на бившия уличен гангстер Райън Блеър, днес преуспял мултимилионер.

В провокативната си автобиографична книга „Нищо не губиш, печелиш всичко“ (с подзаглавие „Моят път от уличен гангстер до предприемач мултимилионер“) Блеър подробно описва детството, семейството, младежките си години и множеството премеждия, през които преминава, докато се утвърди като преуспяващ бизнесмен, създал компания за милиони долари.

Подобно на мнозина предприемачи, Райън Блеър няма бизнес образование, но изострените му първични инстинкти за оцеляване, непреклонната му упоритост и преди всичко ценната нагласа „нищо не губиш“ са неизменни негови спътници по пътя към върха.

Чрез споделения в „Нищо не губиш, печелиш всичко“ опит, придобит на улицата,но и в джунглата на предприемачите, авторът показва как всеки може да започне и да развие успешен бизнес. Книгата е насочена към всеки, който иска да промени живота си и да се отдаде на къртовски труд и самоусъвършенстване по пътя към неминуемия в този случай успех.

Нека първата ви крачка по пътя започне с думите на Блеър: „Първо, искам да бъда честен. Миналото ми не е безупречно. Много е вероятно и вие да си имате своите травми и неприятни преживявания. Използвайте ги, за да ви тласнат към по-добри неща. Учете се от тях. Ако аз мога да го направя – да започна като уличен хлапак и да стана солиден гражданин, който се радва на финансов успех, – значи всеки може. Второ, аз случих на хора, които проявиха готовност да ми бъдат наставници, да ми дадат втори шанс и да ми позволят да се докажа. Не бъдете прекалено горделиви и не отхвърляйте помощта. Това ще е един от най-важните аспекти в развитието на вашия бизнес и трябва да сте наясно с него още отрано.“

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
плебей преди 9 години
Когато си загубил душата си няма какво да губиш и съответно печелиш всичко?!? Явно е че човечеца отдавна си е продал жалката душица на лукавия за звънки парици. След като това са великите "просветления" за бедния ни народец нищо чудно, че сме на тоя хал. Музикален поздрав за ранозабогателите: youtu.be/8bdeizHM9OU
4
2
 
4
 
! Отговори
extremist преди 9 години
България - Такава държава няма
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Действието в Америка ли се развива? Това, което можеш да постигнеш там с ума, желанието и яка работа, няма как да ти се случат в БГ. Много "легенди" сме чували за успели БГ бизнесмени, но те само легенди за такива, като нас.
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***,държавата му кеши всеки месец почти 2 бона само щото е имал привилегията и радоста да се е родил там.Изгубил всичко ,а?
1
1
 
6
 
! Отговори
Алов преди 9 години
Тея от КТБ да кажат )))