Коя е "Най-грозната от всички"

Дъщерите на Снежанка и Злата кралица обединяват сили
3 сеп 2015 14:35, Петя Славова
0
Коя е "Най-грозната от всички"
Снимка: Егмонт

Приказките на Братя Грим и Шарл Перо продължават да вълнуват новите поколения. А писателите се надпреварват да измислят нови версии на познатите истории или техните продължения. У нас излиза вече „Най-грозната от всички” от Шанън Хейл, втора книга в поредицата „Евър Афтър Хай”.

Романът ще може да се открие едновременно в хартиен и електронен формат от 5 септември.

„Най-грозната от всички” е част от нов проект на компанията Mattel, който включва още играчки и анимационни филми. „Кралско добро забавление”, описват поредицата книги от Kirkus Reviews.

Наближава Денят на наследството, в който учениците от „Евър Афтър Хай” трябва да дадат обет, че ще следват стъпките на приказните си родители. Рейвън, дъщерята на Злата кралица, отказва да подпише Книгата на легендите, отхвърляйки своята съдба и излагайки всички останали на риск.

Епъл, дъщерята на Снежанка, не иска да приеме, че Рейвън е просто една непрекъснато създаваща проблеми бунтарка. Но изборът на Рейвън означава, че Епъл може никога да не получи отровната ябълка, принца и кралството, които ѝ се полагат.

Внезапна опасност надвисва над Маделин от Страната на чудесата и сега Рейвън и съперничката ѝ ще трябва да съберат враждуващите лагери. Дали ще успеят да сложат край на своите противоречия или ще отнемат щастливия край на всички веднъж завинаги?

Шанън Хейл е една от най-продаваните авторки на New York Times с шест романа за тийнейджъри. Писателката и съпругът ѝ живеят близо до Солт Лейк Сити, Юта, с четирите си малки деца и домашния си любимец – малко пластмасово прасе.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари