Явор Гърдев влиза в "Ръкописът"

12 участници ще преминат изпитания с парапланер и в затвора
6 окт 2015 14:30, Петя Славова
0
Явор Гърдев влиза в "Ръкописът"
Снимка: БНТ

 Явор Гърдев и срещата с него е ново предизвикателство пред 12 претенденти за място на финала на „Ръкописът“. Зрителите ще видят режисьора на нашумелите спектакли „Хамлет“, „Квартет“ и „Чайка“ (чиято премиера е на 26 и 27 октомври в НДК), във втория епизод на писателската надпревара, който ще се излъчи в сряда, 7 октомври, от 21.00 часа по БНТ 1.

След края на епизода, още един участник ще си осигури място на финала. Началото на реалити формата миналата сряда изпрати първият сигурен участник на финала, и това е Георги Бърдаров.

Както и в предишния епизод, конкурентите ще отпадат поетапно в зависимост от това, как се справят с поставените им задачи. Накрая само двама ще спорят за победата и участие на финала.

Заедно с журито – Ваня Щерева, Захари Карабашлиев и Владимир Зарев, Явор Гърдев ще постави на изпитание с една от задачите литературните умения на 12-те участници. Как точно Гърдев ще предизвика фантазията и въображението на конкурентите, ще остане в тайна до сряда.

След като в първото издание на „Ръкописът“ участниците се озоваха в провинциален цирк и в домашен пчелин, сега техните колеги ще бъдат подложени на още по-интересни предизвикателства. Едното от тях е екстремен полет с парапланер, а другото -  посещение в затвора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари