Да намериш Ключ в "Последната игра"

Трилогията продължава след "Покана"
9 фев 2016 17:29, Петя Славова
0
Да намериш Ключ в "Последната игра"
Снимка: Егмонт

 Разрешаването на загадките в романа Последната игра: ключ небе може да донесе реални награди на читателите

 
Трилогията продължава след романа Поканата от Джеймс Фрей и Нилс Джонсън-Шелтън. 
Отново сме поканени да се впуснем в разплитане на мрежа от улики и събиране на парчета от пъзел, които ще ни отведат до местонахождението на ключа в реалния живот. Преди да започнем,  трябва да се регистрираме на интернет адрес, който ще открием сред страниците на романа.
 
А, който  успешно разреши загадките , разпределени в два етапа, може да спечели награди в размер от 5 до 100 хиляди щатски долара. Първите дванадесет читатели, които решат загадките в първия етап на търсенето, ще спечелят по 5000 щатски долара, отбелязват от издателството.
 
А за първите дванадесет, които разкодират пъзелите едновременно от първия и втори етап, отново са предвидени награди. Първият от тях ще получи 100 хиляди щатски долара, вторият – 10 хиляди долара, а останалите десет ще получат по 8 хиляди долара.  
 
Действието в поредицата книги се развива в свят, в който съществуват 12 древни родословия. Всеки от тях излъчва по един Играч, който от най-ранна възраст е трениран да оцелее в апокалиптично събитие, което предстои да се случи. На 20-годишна възраст всеки от тях е свободен да продължи живота си нормално. Избран е нов Играч и колелото се завърта. До този момент на никого не се е налагало да играе – до събитията, описани в Поканата. След това 12 млади Играча се впускат в търсене по целия свят на 3 древни Ключа. 
 
В Ключ небе,  Ключ Земя е намерен. Остават два ключа и деветима Играчи. Kлючовете трябва да бъдат открити и само един Играч може да спечели. Ключ Небе – където и да е, каквото и да е – е следващ. И всички деветима играчи няма да се спрат пред нищо, за да го получат. 
 
Джеймс Фрей е американски автор на бестселъри, познат на българските читатели с романа „Аз съм номер Четири”, „Силата на шестимата” и „Възходът на деветимата”, написани под псевдонима Питакъс Лор. Писателят живее със съпругата и дъщеря си в Ню Канаан. През 2009 г. Фрей създава Full Fathom Five – иновативна продуцентска компания за интегрирани медийни продукти. 
 
Нилс Джонсън-Шелтън е съавтор на бестселъра No Angel: My Harrowing Undercover Journey to the Inner Circle of the Hells Angels и автор на детската поредица Otherworld Chronicles. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари