Журналист оприличи Мик Джагър на "чудовище"

Рич Коен написа "Слънцето, Луната и "The Rolling Stones""
Обновена: 20 апр 2016 11:36 | 20 апр 2016 11:28, Петя Славова
6
Журналист оприличи Мик Джагър на "чудовище"
Снимка: архив, Reuters

Предстоящата книга на приближения до "The Rolling Stones" Рич Коен определя Мик Джагър като "чудовище, чиято машина се храни с човешки трупове", пише "Дейли мейл".

"Слънцето, Луната и "The Rolling Stones" съдържа историята на легендарната група от гледната точка на Коен - сътрудник на "Венити феър", който бил помолен да напише материал за рок динозаврите за списание ""The Rolling Stones" през деветдесетте.

В откъси от книгата, Рич Коен, който познава членовете на бандата от около 2 десетилетия, описва Джагър и Ричардс като "нещастна семейна двойка", която поддържа ""The Rolling Stones" жива, само заради парите. "Те са двама мъже, които някога много са се обичали, но вече само си подливат вода".

Биографията на групата разкрива неизказвани досега предполагаеми истини от историята им: че Джагър е поп версия на класическите холивудски диви, за които неизвестността е по-страшна от смъртта; че фронтменът е завзел групата, когато всички останали са били наркозависими; че бандата е разсипвала хора от самото начало, като ги е изстисквала, захвърляла и е продължавала напред.

В книгата са разказани и много спомени на Кийт Ричардс, който на няколко пъти е бил на прага на смъртта, но е преживял наркозависимостта, смъркането на праха от урната на баща му по погрешка, подпалването на леглото му, докато спи, падането от палма на Фиджи и удрянето с ток на сцената.

В "Слънцето, Луната и "The Rolling Stones", Коен разказва още, че Джагър е опитал да спре автобиографията на Ричардс от печат, тъй като тя е разкривала прекалено пикантни факти за него, но в крайна сметка не е успял.
Биографичната книга на Рич Коен ще излезе на пазара на 10 май. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
7
 
2
 
! Отговори
Barni преди 8 години
По ***, примитивна музикално и духовно музика, от тази на Стоунс, трудно може да се създаде....неслучайно тези музикални инвалиди са любимци на тълпите от ***...
3
5
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Ех нека по света да има повече таланти като Мик и Кийт. Вече 50 години са ненадминати. У нас това са Щурците и Кирил Маречков. Жалко, че понеже са българи, не можаха да пробият по света. А имат чудести парчета.
2
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Такива хора за пари са готови и майка си да продадат .
1
8
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
е много е грозен жените му се лепят само за парите