Боби Браун разкрива бурния си живот с Уитни в книга

Певецът написа автобиография
10 юни 2016 09:53, Петя Славова
1
Боби Браун разкрива бурния си живот с Уитни в книга
Боби Браун с дъщеря си Кристина. Снимка: архив, БТА

В автобиографична книга, изпълнена с истории за секс, наркотици и насилие, певецът Боби Браун прави шокиращи разкрития за покойната си бивша съпруга Уитни Хюстън, предаде Асошиейтед прес.

Едно от твърденията на Браун е, че Хюстън е пушила марихуана заедно с дъщеря им Боби Кристина, която по това време е била тийнейджърка, пише БТА.

В автобиографията "Всяка малка стъпка", която излиза на книжния пазар на 13 юни, Боби Браун пише за бурния си брак с Уитни Хюстън и за отчуждението с Боби Кристина след развода им. Певецът оспорва твърденията на близките на покойната изпълнителка, че той е виновен за проблемите й с наркотиците, и отправя упреци към тях, че са му пречили да поддържа връзка с дъщеря си.

Уитни Хюстън почина през 2012 г., а Боби Кристина - миналата година, припомня агенцията. Автобиографичната книга на 47-годишния Боби Браун проследява възхода в кариерата на певеца и браковете му с бившата му съпруга Уитни Хюстън и настоящата Алиша Етъридж-Браун. В нея са включени и разкази на членове на семейството му и колеги от шоубизнеса, сред които Кенет "Бейбифейс" Едмъндс.

Браун не пести подробности за имиджа си на "лошо момче": многобройни сексуални афери - сред предполагаемите му партньорки са звезди от ранга на Джанет Джексън и Мадона, проблеми с наркотиците, които вече са зад гърба му, проблеми със закона.

Певецът обаче отхвърля обвиненията на близките на Уитни Хюстън, че той е виновен за нейните проблеми. Браун пише, че бившата му съпруга е започнала да употребява кокаин преди него и е продължила с дрогата и след като той вече е бил "чист". Боби Браун твърди, че Уитни Хюстън също е имала своите забежки с колеги от шоубизнеса, с които е работила. Певецът споменава и името на бивш любовник на Хюстън - Тупак Шакур.

Сред разказите на близки на Боби Браун е този на дъщеря му Лапринсия от връзката му с Ким Уорд. Лапринсия Браун разказва за случай, при който е била в автомобил заедно с Уитни Хюстън, тийнейджърката Боби Кристина и приятеля й по това време Ник Гордън, и е станала свидетелка на "нещо наистина странно" - как и тримата пушат марихуана.

В отговор на опита на близките на Хюстън да му изградят "престъпна" репутация, Боби Браун пише: "Трагичната загуба на Уитни и Кристи стана под техния надзор, не под моя"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Narkomani ima bezkraino mnogo,No Krasiv Glas i perfectna Pevica kato Whitney Houston-nqma nito edna.Prestanete da ni zablujdavate 4e e umrqla ot Droga-v prodaljenie na godini be6e trovena i nakraq ubita.