Диетите често са напразни напъни. Защо?

Кондиционният треньор Инес Субашка описва опита си в книга
18 юли 2018 15:30, Петя Славова
10
Казват, че добре изглеждащият мъж се определя по няколко компонента – обувки, часовник и писалка. Но костюмите са не по-малко важен аспект. Кои са тънкостите на мъжката мода и как се облича характерът?

Още по темата

Пушенето вдъхнови Готие, новата му колекция разбуни духовете
Актуалните флорални мотиви през очите на Меги Петкова

"Най-важното нещо у човек е личността. Трябва да се разберат изискванията и нуждите на един мъж. Да се вземат физическите мерки е най-лесното нещо. Няма значение дали сме големи, малки, известни или не. Важно е това, което е вътре в нас. Това е химеричната част в това да се обличат хора. Много по-трудно е от това просто да облечеш едно тяло", подчерта италианският дизайнер Алберто Веделаго.

В студиото на "България сутрин" той сподели, че една от целите му е да накара мъжете да започнат да се обличат за удоволствие. "Искам да покажа на българския предприемач и политик, че не по принуда трябва да се обличаме по определен начин", отбеляза още той в превод на Десислава Пеева.

Пред Bulgaria ON AIR "маестрото на елегантността" сподели, че ще прекарва по 8-9 седмици в годината в България, тъй като има доста да учи от нашата култура.

Прочети още на: https://www.bgonair.bg/sutreshen-blok/2018-07-18/obleklo-za-tyaloto-no-i-za-haraktera-tankostite-v-mazhkata-moda
 

Защо диетите понякога се оказват напразни? Как едновременно да се наслаждаваме на вкусната храна и да поддържаме форма? Новата книга на кондиционния треньор Инес Субашка може да ви помогне да намерите отговорите на тези въпроси.

"В кухнята с Инес: 55 здравословни рецепти и 7 дневен хранителен режим" предлага на читателите 7-дневен хранителен режим, изготвен с рецепти изцяло от книгата. 7-дневният режим включва 4 хранения на ден. Субашка подчерта важността на следобедната закуска

"Когато се прекалява дори и със здравословните рецепти не можем да отслабнем. Повечето хора имат глад за сладко след вечеря, защото не ядат достатъчно следобед", посочи тя пред Bulgaria ON AIR и отбеляза, че трябва да се съобразява какво количеството храна консумираме.

Инес Субашка представи в студиото на "България сутрин" здравословни сурови бонбони и кекс, направен от яйца, банани, извара и тахан. Тя подчерта, че повечето рецепти отнемат не повече от 10-15 минути.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До AzЗа наистина безплатни съвети за отслабване - Руми Илиева е моят избор!-------------Руми Илиева е един променливо успешен маркетингов проект. А напоследък с тази "био" козметика, която уж тя била разработила, направо олекна.
7
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като прочетох заглавието и ми прилоша.... Пак спецове се изказват... Има 2 правила. Едното е да се прилага необходимото и достатъчно усилие. Второро е да се прилага постонянно, непрекъснато и завинаги. Живота е адаптивен. Ние, като част от живота също. Адапираме се към условията. Ако условията достатъчно дълго са глад и труд, то резултата е налице.
6
0
 
32
 
! Отговори
Но ИНЕС преди 5 години
е доста "плътна' дори в тази част на снимката.И защо трябва да яде тахан, когато има плодове?Какъв кондиционер е.. Каква следобедна закуска??
5
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
като я гледам на видеото, май не е пробвала диетата на себе си, или просто диетата не работи. неуспешен опит за платена реклама.
4
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заглавието няма връзка със статията. В него се задава въпрос, на който статията не дава никакъв отговор, а прави реклама на книгата на някаква дама, вероятно платена. Мерси. Няма да си я купя.
3
1
 
42
 
! Отговори
Случаен минувач преди 5 години
Прилича ми на шарлатанка.
2
2
 
39
 
! Отговори
Az преди 5 години
С Инес Субашка няма нищо абсолютно безплатно, освен прочувствено-сладникаво-бозави статии в тинейджърски стил. Иначе се плаща за абсолютно всичко. За наистина безплатни съвети за отслабване - Руми Илиева е моят избор!
1
2
 
62
 
! Отговори
.. преди 5 години
Както казваше един приател... диетата е най-сигурния начин да си ходиш гладен и дебел :)