Романът-изповед "Лара" – безстрашно откровен за женските роли

Дебютната книга на Ния Йотова, в която авторката излива себе си
14 авг 2018 14:23,
5

Романът "Лара" е дебютната книга на писателката Ния Йотова. Книгата разказва за живота между България и Австралия и е безстрашно откровена за ролите на съвременната жена, която съчетава грижите за дома и успеха в корпоративния свят.

"Книгата съдържа 100% от мен и е до 90% автобиографична. Лара е най-добрата възможна версия на Ния", заяви авторката в студиото на "България сутрин" по Bulgaria ON AIR.

Писателката работи в софтуерна филма и започва да пише книгата като на шега. Определя романа като автотерапия, а цялата история е свързана с реални събития от живота на авторката.

"Започнах да пиша тази книга в момент, в който работата ми беше скучна и не ме вдъхновяваше.", сподели Ния Йотова.

Книгата е изповед за душевния свят на авторката, която споделя страховете си, желанията си и всички свои преживявания.

"Била съм искрена на 1 милион процента за страшно много неща. Надявам се, че ще помогна на хората да бъдат искрени със себе си", отбеляза Ния пред Bulgaria ON AIR и сподели с радост, че има сериозна обратна връзка от читателите.

Книгата е помогнала и в отношенията с нейния съпруг, помагайки му да види себе си и семейството си отстрани, както и да внимава повече в отношението си към Ния.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 3Типичен мъж, с мачовщината му, абсолютното неразбиране на женската природа, и нежелание да я разбере. Мъжът първо трябва да мисли за собствената си лъжлива същност и за твърде развинтеното си чувство за морал, което непременно иска да вмени на жените, но напълно игнорира, когато се отнася за самия него. Война на половете -така ли му казваха. Май не се очертава това скоро да свърши.
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Женските роли"... Ако ми играят етюди после се чудят от къде им идва. Ти си това, което си и морала ти е постоянна величина. Ако нещата не са такива, то живота ще ти е труден до безобразие. Или поне аз ще се постарая да е такъв. Защото това заслужава лъжливата ти природа.
2
1
 
10
 
! Отговори
Мара преди 5 години
Още по надолу.
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На дъното