Скучните полети са най-приятни: "Кацането"

Професионален български пилот написа трилър
14 окт 2019 16:25, Петя Славова
1
Скучните полети са най-приятни: "Кацането"
Снимка: ИК "Сиела"

Всеки полет започва по един и същ начин. Кацането обаче може да бъде различно... На 11 октомври 2019 г. на българския пазар излезе "Кацането" от Йордан Колев – напрегнат и завладяващ трилър, който ще изпита смелостта ви.

Един екипаж, няколкостотин пътници и два часа във въздуха, които могат да променят съдбата им завинаги. Това, което започва като скучен полет към Рим, се превръща в кошмар, от който бягство през вратата няма. Защото мизансцен на ужаса се оказва… небето. Ще успеят ли капитан Манов и неговият екипаж да овладеят ситуацията, когато животинският страх се просмуква в порите на всеки един от пътниците на полет 2376 на авиокомпания Еър ГО?

Йордан Колев е професионален пилот на Боинг и на Еърбъс. Летял е във Виетнам, на остров Мавриций, в Турция, в Европа и това му е позволило да опознае цялата екзотика на необозримия свят. 

Първата му книга "От Рио до Кейптаун" е знаменит документален разказ за една осъществена мечта, за едно плаване на яхта в Атлантическия океан, но и разказ за безнадеждността на свободата, за срещата на един малък, пределно "сгъстен", пренаселен човешки свят с безкрая и смайващата пустота на океана.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Херо Мустафа преди 3 години
На абордаж!
1
0
 
1
 
! Отговори
Къци преди 4 години
излезе доста по рано ***!