Красота от лед в "Замръзналото кралство"

Дисни идват със своя версия на "Снежната кралица"
Обновена: 29 ное 2013 11:12 | 29 ное 2013 10:29, Петя Славова
0

Кадър от "Леденото кралство". Снимка: Форум Филм

Снежен човек, мечтаещ за лято, или елен, готов да му e приятел, въпреки че е впечатлен и от червения му нос - морков - зеленчукът, който рогатото животно гълта с удоволствие.

Това са само част от случките, които ще разсмеят най-малките зрители в анимацията на Дисни „Замръзналото кралство“.

Историята ни запознава с драмата на две сестри – едната кралица Елза, другата принцеса Анна. По-голямата се оказва, че владее силите на леда и студа, което плаши повечето хора, и тя решава да си намери свое място под вселената, където ще може да си зимува вечно на спокойствие.

Още по темата
Описаната красота от лед напомня доста на „Снежната кралица“. А с момента, в който Анна тръгва да търси сестра си в снежните преспи, историята още повече заприличва на Андерсеновата приказка, където Герда последва изгубилия се Кай. Дисни продължават приликата и с ледено стъкло, попаднало в сърцето на едната героиня, което може да разтопи само истинската любов.

С доста песни анимацията има за цел да е успешна продукция, като малката принцеса с непокорството си напомня на друга принцеса от „Рапунцел“. В оригинал главната героиня е озвучена от Кристин Бел, а у нас от певицата Весела Бонева.

Ледовитата история идва и съвсем в синхрон с коледните празници – премиерата е на 29 ноември. Все пак е добре да знаем, че освен свеж хумор на места историята е доста страшна, което може да се окаже проблем за най-малките зрители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари